Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül? Nagyon...

Miért nem sikerül? Nagyon magam alatt vagyok

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért írok de mert szeretnék olyanokkal beszélgetni akiknek nem akar sikerülni a baba és a szíve szakad meg attól, hogy láttja a baràtnőjét, testvéreit rokonait, más nőket terhesen vagy kisbabával :( Mi nfél éve próbálkozunk..igen tudom nem sok idő és sokan évekig próbálkoznak de én már most kész vagyok :( Szerintem nem csak én gondoltam úgy, hogy 1-2-3 vékedezés nélküli együttlét aztán hopp biztosan terhes leszek. Hát nem.. :( nem tartozom ebbe a 'táborba' akik azonnal teherbe esnek de miért?:( Nőgyógyászati problémám nincs és arról sem tudunk h a párommal lenne valami ( bár még ő nem volt vizsgálaton) de Isten ments! Úgy voltam vele h én nem akarok hőmérőzni,ovu tesztelgetni meg ilyenek..egyszerűen csak együtt vagyunk amikor csak jól esik és persze középidőben sűrűbben..szoktam érezni a peteérés testi tüneteit és ebben az időszakban mindig többször együtt vayyunk, de.. akkor miért nem akar sikerülni? Már annyira kimerítő lelkileg az, hogy izgulok minden hónapban azon, hogy ne jöjjön meg aztán ezzel azt érem el, hogy késik..tesztelek mint az örűlt a rohadt egy csíkosokat aztán meg keresem mint egy idióta a "halvány remény csíkot" :'( ismerős??:( Ti hogy kezelitek ezt?:( Bocsi ha hosszú lett..

2015. jan. 5. 21:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Hasonló.Egy éve próbálkozunk.Az első 2hónapos őrület után én mindent eldobtam! Se ovu teszt,se hőmérô,se tesztelés! Csak a mensi naptárat vezettem ugyan úgy mint rég! Félidőben többet vagyunk együtt meg amikor jól esik,de semmi!! Nem stresszelek,nem tesztelek,és mégsem jött össze.:( Ez a hónap most más! Durván tüneteim vannak és újra felcsillant a remény,úh ma vettem 8hónap után újra egy tesztet...és megint csak patyolat fehér lett.Még egy roh..t lehelletnyi csíkocska sem.Elkeseredtem nagyon.Akkor miért játszik velem a testem!? Én a 30.napomba vagyok ma,ha a 34.-ig nem jön akkor tesztelek még egyet....Bízom benne hogy azért létezik az a 2csíkos és egyszer én is megláthatom. :) (ha nem jön össze jövő héttől elkezdjük a kivizsgálást,a hőmérőzést és az ovutesztelést...:(( )
2015. jan. 5. 21:40
 2/35 A kérdező kommentje:
Jaj nagyon átérzem a dolgot :( Nekem is ma kellett volna jönni és én hülye azonnal csináltam egy tesztet ami persze nega lett.. :( nagyon drukkolok neked és kívánom, h hamarosan egy 2 csíkos tesztet tarts a kezedbe :) Jaaj, én elsem tudom képzelni, h amikor csinálom a tesztet kiugrik a 2 csík :)))))
2015. jan. 5. 21:52
 3/35 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez a helyzet. 5.hónapja próbálkozunk, minden eredmény nélkül. Okt-ben volt egy kémiai terhességem, novemberben azt hittem sikerül, de megjött. azt a kiborulást amit leműveltem..... órákig zokogtam. :( ráadásul most karikor jelentették be párom hugáék, h babájuk lesz.... baromira kivagyok, hogy nem akar összejönni, pedig szeretnénk őt és jó helye lenne :/ :)
2015. jan. 5. 22:46
 4/35 anonim ***** válasza:

fel a fejjel :) talán az első válaszoló az akinek tényleg ideje elmenni kivizsgálásra. de 5-6hónap még nagyon kevés.

először is NYUGI :) másodszor kedves kérdező ha úgy látod hogy ciklusilag rendben vagy akkor minden rendben lesz. nekünk 2,5évig nem jött össze, az elején lelkes voltam azt én is mindent beképzeltem hogy baj van. azt elkezdtem okosodni, és figyelni a testemet. és úgy láttam hogy minden rendben. peteéréskor nyák, szúrkálás...stb.akkor megnyugodtam. azt egy hihetetlen hónapban jött össze a fiúnk, épp volt egy gombás fertőzésem emiatt alig voltunk együtt. összesen 3x. 1x a menzi után, azt rá egy héttel pont peteéréskor majd a köv menzi előtt egy nappal. és sikerült teherbe esnem.

és az hogy irigykedsz, gyerekes. mikor nem jött össze nekünk, mindenhol kismamát láttam, nővéremnek, hugomnak x. gyereke született, isten bocsássa meg, de nem jó helyre. tesztelni is teszteltem, titokba mert a férjemet kikergettem volna a világból ha látja mennyire rágörcsölök.

tehát nyugi, szeressétek egymást, szedj vitamint ha ez segít kicsit erőre kapni...és sok sikert. :) és van még minimum fél éved hogy idegeskedj hogy nem jön össze.

2015. jan. 5. 22:59
 5/35 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat, nagyon aranyosak vagytok!:) Megpróbálok megnyugodni.. :)
2015. jan. 6. 00:43
 6/35 A kérdező kommentje:
Igen nagyon gyerekes tudom :( De nem úgy rosszindulatból vagyok irígy ..:( az unokatesóm 6 hónapos terhes és most tudta meg,h kislány..persze nagyon örültem neki de a szívem szakadt meg, nekem is minden vágyam egy kislány :( És mennyire boldog, hogy pár hónap és anyuka lesz..lesz egy picike gyönyörű kislánya akit imád..nekem mikor lehet majd?:( lehet hisztérikusnak tűnök de ezt olyan rossz látni :(:(:(
2015. jan. 6. 00:46
 7/35 anonim ***** válasza:
Első vagyok,úgy tűnik ma meg fog jönni...Rózsaszínes pecsételésem van...:S Szerintetek hova érdemes mennem vizsgálatra? Hol kezdjem? Háziorvos?Nőgyógyász?Endokrinológus?
2015. jan. 6. 11:02
 8/35 anonim ***** válasza:
Szia! Ugyanígy vagyok én is. Több mint egy éve próbálkozunk, még nincs másfél éve, de már nem számolom. Annyira optimista voltam az elején, a párommal olyan csodás körülmények közütt jöttünk össze, hogy meg voltunk győződve arról, hogy nekünk elsőre sikerül majd, és milyen tökéletes életünk lesz. Hát nagyon nem így történt. Az első 4-5 hónapban még nem görcsöltem rá úgy, nem figyeltem az ovut, csak együtt voltunk, amikor jólesett. Utána gondoltam, hogy ez így nem lesz jó, elkezdtem ovut figyelni, vitamint szedni, ez sem jött be. Az volt a mélypont amikor a próbálkozás egy éves évfordulója eljött, nagyon kivoltam, több kolléganőm, ismerősöm bejelentette a jóhírt, én meg őszintén gratulálni is képtelen voltam, és ezért mégjobban utáltam magam, hogy oké hogy "selejtes" nő vagyok, még rossz ember is, aki irigy. Elmentem orvoshoz, aki hazaküldött azzal, hogy vezessek hőgörbét 3 hónapig... újabb 3 hónap kuka gondoltam, most tartok a 2. felénél. Kicsit megnyugodtam az utóbbi időben, de képtelen vagyok terhes nőkkel találkozni, mert elbőgöm magam ha meglátom a hasukat, vagy ha megmutatnak egy ultrahang képet. A párom tartja egyedül a lelket bennem, de neki sem mondom el a felét se annak, amit érzek, mert nem akarom, hogy azt lássa, hogy mennyire kikészít a dolog. Senkinek nem mesélhetek ezekről, mindenki csak legyint, hogy jaj majd jön, ha akar, meg ne görcsölj, meg hogy nem vagyok normális. Ez utóbbi lehet, de fogalmam nincs mit csinálhatnék? Nem segít sem hobbi, se semmi, nem tudom kikpacsolni ezt magamban.
2015. jan. 6. 11:28
 9/35 A kérdező kommentje:
7-es nagyon sajnálom! Szerintem keress fel egy nőgyógyászt és majd ő segíteni fog! Utolsó, ugyanígy érzek mint te :( szörnyen rossz érzés ez.. nem tudom én sem, hogy lehet ezt feldolgozni.. ezt tényleg csak azt tudja aki benne van, hogy mennyire megviseli egy nőt az ha minden hónapban csalódik és egy "selejtnek" érzi magát, kevesebbnek mint a többi nő :(
2015. jan. 6. 16:56
 10/35 anonim ***** válasza:
Kedves 8as,kezet foghatvank;( Ugyanennyi csalodas,ugyanolyan reakciok...Mar voltam vervetelen,hormonvizsgalaton,minden tokeletes. Homeroztem, lh.teszteltem,jokor voltunk egyutt, de semmi. A ferjemnek en is csak nehany dolgot mondok el... Kollegannom gyerekenek nem tudok orulni...Uj evi fogadalmam az volt, h ha 7en is megjon, akkor tenyleg nem foglalkozom az egesszel...Belefaradtam...Most is produkalom a tuneteket,de mar nem remenykedek. Egy dolognak orulok: mar vanegy iimadnivalo kisfiam, aki 5 eve a 2.honapban megfogant. Probalom magamd ezzel vigasztalni. Kedves Kerdezo! Te meg ne adj fel semmit! ;)
2015. jan. 6. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!