Miért nem sikerül? Nagyon magam alatt vagyok
fel a fejjel :) talán az első válaszoló az akinek tényleg ideje elmenni kivizsgálásra. de 5-6hónap még nagyon kevés.
először is NYUGI :) másodszor kedves kérdező ha úgy látod hogy ciklusilag rendben vagy akkor minden rendben lesz. nekünk 2,5évig nem jött össze, az elején lelkes voltam azt én is mindent beképzeltem hogy baj van. azt elkezdtem okosodni, és figyelni a testemet. és úgy láttam hogy minden rendben. peteéréskor nyák, szúrkálás...stb.akkor megnyugodtam. azt egy hihetetlen hónapban jött össze a fiúnk, épp volt egy gombás fertőzésem emiatt alig voltunk együtt. összesen 3x. 1x a menzi után, azt rá egy héttel pont peteéréskor majd a köv menzi előtt egy nappal. és sikerült teherbe esnem.
és az hogy irigykedsz, gyerekes. mikor nem jött össze nekünk, mindenhol kismamát láttam, nővéremnek, hugomnak x. gyereke született, isten bocsássa meg, de nem jó helyre. tesztelni is teszteltem, titokba mert a férjemet kikergettem volna a világból ha látja mennyire rágörcsölök.
tehát nyugi, szeressétek egymást, szedj vitamint ha ez segít kicsit erőre kapni...és sok sikert. :) és van még minimum fél éved hogy idegeskedj hogy nem jön össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!