Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem sikerül? Nagyon...

Miért nem sikerül? Nagyon magam alatt vagyok

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért írok de mert szeretnék olyanokkal beszélgetni akiknek nem akar sikerülni a baba és a szíve szakad meg attól, hogy láttja a baràtnőjét, testvéreit rokonait, más nőket terhesen vagy kisbabával :( Mi nfél éve próbálkozunk..igen tudom nem sok idő és sokan évekig próbálkoznak de én már most kész vagyok :( Szerintem nem csak én gondoltam úgy, hogy 1-2-3 vékedezés nélküli együttlét aztán hopp biztosan terhes leszek. Hát nem.. :( nem tartozom ebbe a 'táborba' akik azonnal teherbe esnek de miért?:( Nőgyógyászati problémám nincs és arról sem tudunk h a párommal lenne valami ( bár még ő nem volt vizsgálaton) de Isten ments! Úgy voltam vele h én nem akarok hőmérőzni,ovu tesztelgetni meg ilyenek..egyszerűen csak együtt vagyunk amikor csak jól esik és persze középidőben sűrűbben..szoktam érezni a peteérés testi tüneteit és ebben az időszakban mindig többször együtt vayyunk, de.. akkor miért nem akar sikerülni? Már annyira kimerítő lelkileg az, hogy izgulok minden hónapban azon, hogy ne jöjjön meg aztán ezzel azt érem el, hogy késik..tesztelek mint az örűlt a rohadt egy csíkosokat aztán meg keresem mint egy idióta a "halvány remény csíkot" :'( ismerős??:( Ti hogy kezelitek ezt?:( Bocsi ha hosszú lett..

2015. jan. 5. 21:31
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

8-as vagyok. Igen igazad van, ezt csak az tudja milyen rossz, aki bennevan. Sőt még azt is észrevettem, hogy akinek X idő után sikerül, még az is elfelejti, hogy milyen rossz volt ez az időszak. Van egy barátnőm, akinek 8 hónap után sikerült a baba, akkor mi még nem próbálkoztunk ugyan, de végig mellette álltam, és meghallgattam amikor panaszkodott, és sírt. Ő volt az elsők között aki legyintgetett, hogy ne görcsöljek, nagyon megbántott, mert ő is ugyanezt élte át, és elfelejtette volna? Mindegy. Szerintem ezt nem lehet jól kezelni.

Jó ötlet ez az újévi fogadalom dolog, de hogy lehetne betratani? Elképzelni sem tudom!

2015. jan. 7. 13:22
 12/35 anonim ***** válasza:
Egyébként azzal én is egyet értek hogy nem szabad ilyen negatívan hozzáállni! De nem csak ehhez! Semmihez az életben! Soha nem szerettem azokat,akik könnyen elengednek valamit és sajnáltatják magukat! Nem rátok értem,félre ne értsétek! Viszont nektek isfel kell szívni magatokat és a megoldást keresni! Nem szabadföladni,elkeseredni! Voltatok kivizsgálásob? Mindent megnéztek? 100% egészségesek vagytok ti is meg a párotok is? Akk ha ovuteszteltek és figyelitek magatokat össze kell jönnie!!! Addig meg keressetek magatoknak valami hobbit,amibe bele tudjátok élni magatokat és elvonja a figyelmeteket a görcsös akarásról!! És akkor ha ide el tudtok jutni,akkor fog jönni a baba! Első vsgyok! És sajna megjött ma reggel,holnap megyek endokrinológushoz,bízakodok,hogy kiderül a baj,ha nem,akkor nekem is marad a várakozás.Fel a fejjel lányok! :))
2015. jan. 7. 14:07
 13/35 anonim ***** válasza:

Szerintem pont az a baj, hogy pozitívan állunk hozzá, és ezért éljük meg mindig egyes alkalommal csalódásnak. Feladni soha! Az viszont nagyon igaz, hogy valahogy fel kéne szívni magunkat. Nálam a hobbi nem segített, volt egy időszak ami elég stresszes volt, és hónap közben nem is nagyon gondoltam a gyerek témára, mégis csalódás volt amikor megjött, szóval nehéz így elterelődni. Biztos van akinek beválik, az nagyon szuper, de sajnos nem mindenki ilyen. A sajnáltatás meg néha jólesik (bár lehet tényleg nem kéne). Olyan nehéz erősnek lenni a hétköznapokon, és azt mutatni kifelé a világnak, hogy ígyis minden oké, és nem nagy dolog, jó néha elmerülni az önsajnálat bugyraiba, mint pl most is, máshol nem nagyon lehet kiélni. :) De igen, kéne valami ami erőt ad!

Majd meséld el mi volt az endokrinológusnál! Drukkolok, hogy mindenkinek sikerüljön hamarosan!!!

2015. jan. 7. 14:39
 14/35 A kérdező kommentje:
Nekem is megjött ma reggel :( :( Nagyon drukkolok nektek!!! Ebben a hónapban nagyon belehúzunk..Csak épp most gondolkozom,hogy mi külföldön élünk és jövőhét csütörtökön jön ki anyósom itt lesz egy hétig..és kb akkor kell majd együtt lennünk sűrűbben :D Természetesen külön szobában fog aludni de hát..na :D majd megoldjuk valahogy :D
2015. jan. 7. 18:50
 15/35 anonim ***** válasza:

Mondd neki,hogy "Mama! Az unokáért mindent! Trssék venni füldugót! :D "

Hol éltek?

2015. jan. 7. 20:00
 16/35 A kérdező kommentje:
Igen :DDDDDDD Németországban :)
2015. jan. 8. 01:43
 17/35 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Ma nekem is megjött. Már vagy 12edjére :((( Én tényleg innen kezdve feladom ezt a hőmérőzést, ovu-tesztelést, számolgatást. Én már azzal nyugtatom magam, hogy vmi oka van annak, hogy ennyire nem akar összejönni... Hálát adok a fiamért. Ha nem lesz több, nem lesz. Igyekszem ezt magyarázgatni magamnak, aztán így könnyebb kicsit. Ebbe bele lehet tényleg őrülni...és az együttlét is csak a gyerek körül forog...Tényleg erőt veszek magamon, kizárom az agyamból ezeket, megpróbálom újra élvezni a szeretkezést. Hát nem tudom, fog-e menni... :(((
2015. jan. 8. 15:21
 18/35 A kérdező kommentje:
Jól tudom mit érzel, és nem fogok neked azzal a szöveggel jönni, hogy "majd jön, ne görcsölj rá bla bla" mert ez nem így van. Igen adj hálát a kisfiadért és tényleg szeretkezés közben próbáld meg teljeseb kizárni a baba dolgot, csak a párodra és a szeretkezés élvezeteire koncentrálj!:) Szerintem se hőmérőzz meg ovutesztelgess..legyetek együtt amikor csak jól esik.. az sem gond ha picit ritkábban :) de ha ez így neked nem jó akkor keress fel egy nőgyógyászt és beszélj vele ő segíteni fog neked..:) Ne keseredj el kérlek! Én sem fogok.. kitartás..Neked szerintem még valamivel könnyebb mert te már édesanya vagy..én nem :( és sokan mások sem itt.. mi még nem tudjuk azt az érzést amikor anyuka vagy és van egy picid akiért az életed adnád! Neked van!:) erre gondolj ez nyugtasson :)
2015. jan. 8. 16:45
 19/35 anonim ***** válasza:
Nálam annyi plusz infó,hogy vtam dokinál,emeltük a pazsmirigy gyógyszer adagomat 50mikrogrammra....és megyek majd cukorterhelésrs.Azt mondta hogy szerinte csak az volt a baj,h kevés gyógyszert szedtem és a hónap már így esélyes lesz...Hááát....Úgy legyen! A 36,3 az normál ébredés hő?vagy alacsony picit?
2015. jan. 9. 14:56
 20/35 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hogy áll ez a hónap?! Van valaki,aki azóta babás lett? :) Én nagyon várom már a jövő hetet(7.ére nem várom,24.-én volt p-m, 24.,25. Is együtt vtunk,a hőgörbém nagyon szép,fent van a hőm.) Valamiért mégis nagyon félek! Vagyis tudom,hogy miért,attól,hogy megint egy hófehér tesztet látok majd,minden remény meg tünet ellenére. :( Úgy érzem hogyha most is így lesz,akk ki fogok borulni. :( Ti hogy vagytok?
2015. jan. 31. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!