Ha mindketten egészségesek vagyunk, hőmérőzés szerint tudom mikor van peteérésem, akkor körül vagyunk együtt, mégsem sikerül teherbe esnem. Mikor célszerű együtt lenni? Peteérés előtt, alatt, után? Hányszor? Mi a titok?
"Mi a titok?"
Az, hogy NEM "tudományosan" akartok babát, hanbem akkor vagstok együtt, amikor kedvetek van rá, és egyszerüen csak az élvezet kedvéért szexeltek.
Nem véletlen, hogy azok esnek a legkönnyebben teherbe, akik nem számítanak rá, hanem csak szexelnek a szex öröméért. Akik meg "akarnak", azoknak sokkal kisebb eséllyel sikerül.
Mi mindent próbáltunk! 10 hónapot vártunk a tesóra, mire sikerült!
És kijelenthetem, hogy tényleg le kell állni a görcsösen gyereket akarok témáról!
Próbáltuk a naponta, 2 naponta szexet, nem jött be, inkább csak beleuntunk! :S
Aztán eljött a február, anyukám agyvérzéssel kórházba került és nem az volt a legfontosabb fontosabb, hogy teherbe essek. Egész hónapban 3X voltunk együtt!
Láss csodát 21 hetes terhes vagyok a húgival! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!