Tudnátok valamit javasolni? Decemberben hagytam abba a fogamzásgátlót, mert szeretnénk második babát! Minden hónapban jó időpontban vagyunk együtt a férjemmel (hőmérőzés, alhasi fájdalom), de még mindig nem sikerült teherbe esnem!
Figyelt kérdés
A kisfiunk a 2. hónapban összejött,3 évvel ezelőtt!
Tudom,hogy mások régebb óta próbálkoznak,de azt hittem,hogy megint egyből összejön a baba!
2012. máj. 22. 22:37
1/5 anonim válasza:
Nekünk az abbahagyás után egy évvel sikerült.
2/5 anonim válasza:
én másfél éve nem szedem az antibabayt,egy éve nem sierül teherbe esnem!!!!!!!!!!Neked legalább van egy gyereked már:((
3/5 anonim válasza:
Ne bánkódj kedves utolsó!
Biztosan sikerülni fog :)
4/5 anonim válasza:
2lányom elsőre kikerültek.
a 3.babára lassan egy éve várunk...
erre nincs recept..
5/5 anonim válasza:
Tartós, fonalbeültetéses akupunktúra. Ez be szokott válni. Csak havonta egyszer kell menni és általában fél éven belül gyümölcsöző!
www.yamamoto.hu
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!