Sos! Szerintetek ez poitív?
én mintha látnék ott egy halvány csíkot. Nemvárt előtt vagyok 1 nappal, 25-ös érzékenységű a teszt, reggeli első pisiből.
29-es vagyok. Igen, nekem is olyan volt, nagyon piros, nagyon erős vérzés volt, nem a szokásos alvadt véres jelenség. Szerintem neked is volt egy beágyazódásra képtelen, de megtermékenyült petéd. :( Nagyon sajnálom, hogy már volt teszted, így biztos sokkal nehezebb lehetett megélni, mint nekem, aki csak a vérzésből jöttem rá. :(
Tudom, milyen rossz a teherbeesésre várni, én még most se merem elhinni teljesen, majd csak az orvosi vizsgálat után próbálom beleélni magam. De akármilyen közhelyes is, ha ezen görcsölsz, ha minden tesztet kudarcként fogsz fel, sokkal jobb lenne. Tudom, mert nekem is volt ilyen korszakom.
Legyél erős, ki fogod bírni folyamatos tesztelés nélkül is. :) Tudod, nem a teszttől lesz a baba, ha egy héttel később tudod meg a jó hírt, az ugyanolyan jó hír attól még. Nem maradsz le semmiről, de legalább megkíméled magad a csalódásoktól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!