Létezik hogy valaki egyáltalán nem érzi mikor van peteèrèse? Nincs hasfájás, nincs átlátszó nyák semmi tünet...
Nekem szülés után lettek csak tüneteim.(Görcsök)
Terhességem előtt sosem vettem észre semmit ami ovulaciora utalt volna
Nem is a tüneteim szerint voltunk együtt a férjemmel, amikor elkezdtünk próbálkozni a gyerekkel
igen van.
sőt még a menszesz sem fájt soha. az a 3 nap olyan volt mint minden más nap csak éppen véreztem
kb ennyi
Én sem éreztem sohasem. Se gyerekek elött se azóta.
Nyákom tudom, hogy 1 héttel ovu elött van kb
Én semmi fájdalmat nem éreztem sosem, csak szülés óta néha. Ez az átlátszó izé is egyszer-egyszer fordult elő nagyon félreismerhetetlenül (pl. szülés után abból tudtam hogy újra indult a peteérés, nem is az az követő menzeszből), de szerintem 2 kezemen meg tudom számolni hogy összesen hányszor tapasztaltam ilyet közel 25 év alatt.
A fájdalom egyáltalán nem szükségszerű, a nyákot meg a legminimálisabban felborult hüvelyflóra is már észrevehetetlenné teszi.
7 év volt mire teherbe estem...hőgörbéztem is, a mensijeim mindig fájdalmasak voltak, de ovus tüneteket sose tapasztaltam. Akkoriban olvastam róla, hogy nem kötelező érzékelni pl a nyákot sem...elég, ha odabent megfelelő a közeg.
Szülés után fordult a kocka, ovukor derékfájás, hányinger, erős alhasi görcs, bugyiáztató folyás....mindent megnyertem, viszont a mensis görcsök megszűntek.
Szóval egyáltalán nem kötelező jelenség az ovus tünet. De ez igaz a mensisekre sőt a terhes tünetekre.
Van akinek nincsenek tünetei, van akinek minden baja van, és van akinek csak minimális tünetei vannak.
Amit mindig mondani szoktam, ha a tünetekre lehetne adni, nem találták volna fel a terhességi és lh teszteket.
Gyerek előtt soha nem éreztem semmit. Nem volt nyák sem.
Könnyen terhes lettem,szinte azonnal.
Mióta szültem azóta hozom a tipikus tüneteket pé-nél. Leszakadó jobb vagy bal derék, tojásfehérjés nyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!