Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik hogy valaki egyáltalán...

Létezik hogy valaki egyáltalán nem érzi mikor van peteèrèse? Nincs hasfájás, nincs átlátszó nyák semmi tünet...

Figyelt kérdés
jan. 10. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szülés után lettek csak tüneteim.(Görcsök)

Terhességem előtt sosem vettem észre semmit ami ovulaciora utalt volna

Nem is a tüneteim szerint voltunk együtt a férjemmel, amikor elkezdtünk próbálkozni a gyerekkel

jan. 10. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

igen van.

sőt még a menszesz sem fájt soha. az a 3 nap olyan volt mint minden más nap csak éppen véreztem

kb ennyi

jan. 10. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én sem éreztem sohasem. Se gyerekek elött se azóta.

Nyákom tudom, hogy 1 héttel ovu elött van kb

jan. 10. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatosan amiket olvastam ott mindenki azt írta van átlátszó nyákos folyásuk peteèrèskor. Én még sose vettem észre.
jan. 10. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:

Én semmi fájdalmat nem éreztem sosem, csak szülés óta néha. Ez az átlátszó izé is egyszer-egyszer fordult elő nagyon félreismerhetetlenül (pl. szülés után abból tudtam hogy újra indult a peteérés, nem is az az követő menzeszből), de szerintem 2 kezemen meg tudom számolni hogy összesen hányszor tapasztaltam ilyet közel 25 év alatt.

A fájdalom egyáltalán nem szükségszerű, a nyákot meg a legminimálisabban felborult hüvelyflóra is már észrevehetetlenné teszi.

jan. 10. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:

7 év volt mire teherbe estem...hőgörbéztem is, a mensijeim mindig fájdalmasak voltak, de ovus tüneteket sose tapasztaltam. Akkoriban olvastam róla, hogy nem kötelező érzékelni pl a nyákot sem...elég, ha odabent megfelelő a közeg.

Szülés után fordult a kocka, ovukor derékfájás, hányinger, erős alhasi görcs, bugyiáztató folyás....mindent megnyertem, viszont a mensis görcsök megszűntek.

Szóval egyáltalán nem kötelező jelenség az ovus tünet. De ez igaz a mensisekre sőt a terhes tünetekre.

Van akinek nincsenek tünetei, van akinek minden baja van, és van akinek csak minimális tünetei vannak.

Amit mindig mondani szoktam, ha a tünetekre lehetne adni, nem találták volna fel a terhességi és lh teszteket.

jan. 10. 21:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is csak szülés óta érzem, de elég intenzíven. Viszont szülés óta PMS tünteteim nincsenek, illetve maga a menzesz se fáj.
jan. 11. 07:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Gyerek előtt soha nem éreztem semmit. Nem volt nyák sem.

Könnyen terhes lettem,szinte azonnal.

Mióta szültem azóta hozom a tipikus tüneteket pé-nél. Leszakadó jobb vagy bal derék, tojásfehérjés nyák.

jan. 11. 09:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért ne létezhetne? Érezni én se éreztem soha, a mensit sem. Nyák meg csak fiatal koromban volt, igaz akkor bőséges. Viszont attól még mindig volt peteérésem nyák nélkül is. És ez tuti mert most szültem. :)
jan. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!