Mettől meddig volt hasfájós a gyermeketek? Volt egyáltalán? Mennyi sírással járt?
Én szerencsére csak a "Volt egyáltalán?" kérdésre tudok válaszolni: nem.
Pedig ettem mindent szoptatás alatt, de ha problémásabbat ettem ő is hatalmasat pukizott tőle :)
Tesóm lánya hasfájós, este több órán keresztül sír és olyankor semmi nem tudja megnyugtatni.
Mettől meddig? 1 napos korától és még néha most is van,hogy valami bezavarja a hasát,pedig már 11 hónapos. Úgy istenigazából 4 hónapos koráig volt hasfájós,de kegyetlenül,akkor vittem el őt gasztroenterológiára,kiderült,hogy laktóz és tejfehérje érzékeny,utána javulni kezdett a helyzet,mert kapott speciális tejmentes gyógytápszert.
Hogy mennyi sírással járt? 4 hónapos koráig konkrétan 0-24-től ordított,mert olyan hasgörcse volt az anyatejtől meg a tejes tápszertől szegénykémnek. Soha nem kezdeném előlről,pokol volt az első pár hónap...
Szia!
Kisfiam volt rettentő hasfajos, olyan szintén, hogy semmi, de semmi nem nyugtatta meg, 1 hetesem kezdődött és az extra rossz resze 3 hónapig tartott! 20-30 percekre bealudt, de úgy h sírva aludt el, és a szeme meg csukva volt, amikor ébredt de màr orditott, feszitette magat, kaptunk ra többfajta gyógyszert, de nem igazán akartak hatni! Hosszú 3 hónap volt mindkettőnek!
3. vagyok
Ma màr 3,5 éves, van egy 1 éves tesoja és ő nem volt hasfajos!( pedig tartottam tőle, hogy a kicsi is hasfajos lesz)
A lányom 8 hetes korától 4 hónapos koráig. Rengeteget sírt, főleg nappal.
A fiam 2 hetesen kezdte, vele már jobb szereket találtam, kevesebbet sírt, 3,5 hónaposan lett vége.
Kb 2 hetes korától 1,5 hónapos koráig du 3-tól 6-ig volt napirenden a sírás. Csak ölbe volt el olyankor ő is, de az éjszakák aránylag nyugodtak voltak. Mindenféle cseppet próbáltunk, de nem használt.
Most 2,5 hónapos, még nem múlt el teljesen, de nem jár sírással. Nem szedünk rá semmit, elég a lábtorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!