Nektek rosszul esne, ha a testvéretek nem mutatna érdeklődést a gyermeketek iránt?
Igen, rosszul esne, és rosszul is esik, mert az én 2 öcsém is ilyen, le se tojtak se terhesen, se mikor megszületett, se azóta, és már lassan 3 éves a lányom...de hát majd megtudják milyen érzés, mikor majd neki is lesz..bár én nem fogom tudni ezt megtenni, amit ők csinálnak velem..:'( nagyon fáj..
Amúgy szetm ez jellemző a férfiakra általában, tehát azt el tudom képzelni, hogy ha húgom lenne, akkor ő nem csinálná ezt meg..bár a fene tudja, míg az emebr fiatal, és bohó, és nem terhes(mert nekem is azalatt jött meg az eszem), addig nem is érti ez mekkora dolog az emebr életében, engem annó kifejezetten idegesítettek a kicsik, most meg élek-halok értük...
Jó egészséget!
Nem esne rosszul.
Miért kéne, hogy érdekelje? Az mondjuk zavarna, hogy én utánam nem érdeklődik.
Jó, húgom gyereke engem is érdekel, de már az unokatestvérem gyereke sem.
Én is jóban voltam a nővéremmel amíg itthon laktunk. Csak aztán elköltözött, és többet nem nagyon foglalkozott velem, én pedig féltem tőle. Évente vagy egyszer találkozunk, nem tudom mihez kezdjek vele. Szóval én nem érdeklődök a kisgyereke iránt, mert a testvérem is gyakorlatilag idegen. Ezen kívül nem szeretem a gyerekeket, és nem valami h*lye gyerekes dolog. Igenis vannak emberek akiket nem vonz egy kisgyerek, és sosem fog.
És igen, simán el tudom képzelni, hogy valaki másnak a gyerekével viszont foglalkozzak. Pl a legjobb barátnőmével vagy ilyesmi. És nem azért mert megváltozik a véleményem a gyerekekről, hanem mert szeretem a szüleit. Az érzelmek nem azon múlnak, hogy ki a rokon és ki nem. Nem lehet valakit csak azért szeretni, mert rokon. Az ember nem tehet arról, hogy milyen érzelmei vannak. Ugyanez vonatkozik a szülőkre. Csak azért mert te vagy a szüleid úgy látjátok, hogy semmi rosszat nem tettek, még simán elképzelhető, hogy őt igenis érte valami rossz ami miatt nem igazán akar hazajönni. De az is simán lehet, hogy egyszerűen ilyen a természete. Nem igényli. Valószínűleg én sem fogok gyakran érintkezni a szüleimmel ha egyszer elköltözök, mert egyszerűen nekem nincs szükségem annyira szoros kapcsolatra velük.
Ja és én is lány vagyok.
34 hetes vagyok, és mióta tudattuk a nővéremmel, hogy jön a babánk (kb. a 10. héten), azóta fel sem emelte a telefont, egy e-mailt, sms-t sem írt, a közös családi programokra, ahová én is hivatalos vagyok, be se teszi a lábát. Személyét tekintve, mintha kámforrá vált volna, néha a szüleimmel beszél telefonon, de ennyi. Míg régebben minden hétvégén jött. Hogy rosszul esik-e? Nyilván. Tudom, hogy neki gyenge pont ez a babadolog, mivel kezd kifutni az időből, párkapcsolat sehol, de gyereket meg szeretne. Azonban nekem jól esne, hogy érdeklődne, vagy küldene egy e-mailt. Az ingyen van, nem kell költenie egy Ft-ot sem. Én egész nap itthon vagyok, ő viszont dolgozik. Sokszor gondoltam, hogy felhívnám, de nem tudom mikortól dolgozik és meddig. Munkaidő alatt meg nem engedhet meg magánbeszélgetést, mivel pénzzel foglalkozik.
A lényeg, hogy én nem várok el tőle semmit, ne hozzon ajándékot, nem kell semmi a picinek, mindent beszereztünk, amit csak kell, de azért legbelül fáj, hogy míg a párom testvéreivel személyesen és telefonon is tartjuk a kapcsolatot (pedig nekik, ha úgy nézzük, még hivatalosan a sógornőjük sem vagyok), van, amelyikkel szinte naponta találkozunk, mert közel lakik, de aki távolabb, őt is hívjuk két-három hetente, vagy ő minket, de ha éppen nem, mert nálunk rohanás van, vagy neki nincs ideje két kicsi gyerek mellett, akkor is, érdeklődik. És nekem már ez is sokat jelent.
Szóval, meg tudom érteni maximálisan a helyzeted. :(
3 éves a nagyobbik fiam fél éves a kissebbik fiam!A nagyot kb 3x látta 10 percekre a kicsit 1x:Mindíg csak azért jött mert valami segítség kellett neki tehát nem azért mert "csak úgy" látni akarta őket!!!SOHA SEMMIT nem hozott nekik még egy szelet csokit sem a nagynak...bár mondjuk ezt nem is várom el!
De tudod mit..mondok jobbat!Apám a kicsit még nem is látta SOHA,a nagyot is csak kb 5-6 x!
Na ez milyen fajin család mi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!