Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mettől meddig volt hasfájós a...

Mettől meddig volt hasfájós a gyermeketek? Volt egyáltalán? Mennyi sírással járt?

Figyelt kérdés

2013. júl. 20. 21:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

1-2 hetes korától 3,5-4hónapos koráig.Egész nap ordított.

dután 5től este 9ig általában az volt a program hogy hordoztam,ringattam,kézben fogtam,mert akkor volt a legdurvább periódus minden nap.

2013. júl. 21. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Nálunk nagyjából amint hazamentünk a kórházból elkezdődött a móka.. Azt sem tudtuk miért üvölt. Aztán lassan rájöttünk, hogy a pocak fáj, nagyon.. Elkezdtünk próbálgatni szereket rá, bevált az egyik, plusz a háziorvos írt fel görcsoldót is. Így tűrhetővé vált ez az időszak, de azért kb. 3 hónapos korig előfordult, hogy fájt. Azóta leálltunk mindenféle szerről, a pocak nem fáj. Ha esetleg nem jön ki semmi produktum, akkor adok neki a cseppből párat és megoldódik a gond.

Sok sírással járt ez az időszak, kb. 17-22 óra között, párszor volt éjszaka is, de szerencsére akkor aludt többnyire szépen.

2013. júl. 21. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Kb 1,5 hetes korától 5 hónapos koráig egész napos non-stop sírás. 20 perceket aludt napközben 3-4X. Amúgy éjjel egész jól aludt csak meg kellett szoptatni 3-4 óránként. Borzasztó időszak volt. Most várom a 2. bébit, remélem nem szaladunk így bele újra...
2013. júl. 21. 13:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia!Sokat segít a hasfájásnál a görcsoldásban is a stabilizált Aloe Vera leve, az Activátor.Általában percek alatt javul a helyzet.Ráadásul még fogzásnál, lázcillapításnál, fülfájásnál stb is bevált.
2013. júl. 21. 14:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nálunk egyelőre elég nyugodt a helyzet, dálután 5 és 7 között van 20-20 perc sírás egy-egy nagyobb, küzdelmes kakihoz kötve. Csak kíváncsi voltam, hogy másoknak milyen tapasztalata van. Remélem, sikerül elkerülni a nagy hasfájásokat. 3 és fél hetes és fiú egyébként.
2013. júl. 21. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!