Mettől meddig volt hasfájós a gyermeketek? Volt egyáltalán? Mennyi sírással járt?
1-2 hetes korától 3,5-4hónapos koráig.Egész nap ordított.
dután 5től este 9ig általában az volt a program hogy hordoztam,ringattam,kézben fogtam,mert akkor volt a legdurvább periódus minden nap.
Nálunk nagyjából amint hazamentünk a kórházból elkezdődött a móka.. Azt sem tudtuk miért üvölt. Aztán lassan rájöttünk, hogy a pocak fáj, nagyon.. Elkezdtünk próbálgatni szereket rá, bevált az egyik, plusz a háziorvos írt fel görcsoldót is. Így tűrhetővé vált ez az időszak, de azért kb. 3 hónapos korig előfordult, hogy fájt. Azóta leálltunk mindenféle szerről, a pocak nem fáj. Ha esetleg nem jön ki semmi produktum, akkor adok neki a cseppből párat és megoldódik a gond.
Sok sírással járt ez az időszak, kb. 17-22 óra között, párszor volt éjszaka is, de szerencsére akkor aludt többnyire szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!