Vedekezes nelkul ha minden rendben velunk, egy alkalom is eleg hogy teherbe essek?
Figyelt kérdés
Ha bennem elvez el, es minden rendben mindkettonkkel akkor az elso alkalommal is teherbe eshetek?
Vagy feltetlenul peteeresnek kell lennie nekem?
Nektek hany alkalom volt mire teherbe estetek?
Nem probalkozunk kezzel labbal, csak heti parszor megprobaljuk ugy dontottunk. Kivancsi leszek mikor fog sikerulni.
tegnap 22:59
1/11 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy elsőre összejön, de azért nem valószínű. Ha minden klappol, akkor is simán eltart pár hónapig.
2/11 anonim válasza:
A peteérés (de hogy pontosabbak legyünk, az ovuláció) elengedhetetlen ahhoz, hogy a nő teherbe tudjon esni.
3/11 anonim válasza:
Nekem a mostani párommal mindkét alkalommal elsőre sikerült.
4/11 anonim válasza:
Igen. Nálunk is így volt 3x is, nem figyeltünk semmire, csak nem védekeztünk tovább, és elég hamar sikerült is.
5/11 anonim válasza:
A 3. nekünk is 1 alkalom volt, a 4. meg 2 egymást követő napon.
6/11 anonim válasza:
Amíg az alapvető biológiát nem ismered inkább ne próbálkozzatok, hanem tanuljatok.
7/11 anonim válasza:
Egyetlenegyszer voltunk együtt, a menstruáció utáni napokban abban a hónapban, amikor összejött a baba.
8/11 anonim válasza:
Nálunk úgy volt,hogy amikor akartuk akkor nem húztam fel a gumit és elsőre összejött.
10/11 anonim válasza:
Ha ovukor vagytok együtt akkor igen elsőre és egy alkalom is elég lehet.
Kivizsgálás nélkül meredek azt állítani, hogy mindketten egészségesek vagytok. A legtöbb teherbeesést gátló problémák szinte tünetmentesek.
Az egy alkalom akkor elég, ha pont elkapjátok az ovut. Ha sok nappal előrte vagy 2 nappal utána van az egy alkalom, akkor abból baba nem lesz, hacsak nem csúszik az ovu.
Ovu nélkül nincs terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!