Egyszer voltunk együtt úgy a párommal, h megszakítással "védekeztünk". Ez kb. Egy hete volt. Ez az egyszri alkalom után lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2016. okt. 15. 15:58
1/19 anonim válasza:
Szerinted? Igen lehetsz! De legközelebb mielőtt szexelsz tájékozódj jobban!!
2/19 anonim válasza:
Teherbeeséshez elég egy alkalom is, viszont 1 hetes terhességet még nem mutatja ki a teszt.
3/19 A kérdező kommentje:
Igen tudom,h nem mutatja ki a teszt. Jövőhónap 1. Én kellene megjönnie.addig mindenkèpp várok a teszteléssel.
2016. okt. 15. 16:53
4/19 anonim válasza:
A megszakítás nem védekezés, szóval lehetsz terhes. Nem egy ismerősöm így lett anyuka.
5/19 anonim válasza:
Lehetsz, de azért kevés az esélye. Pláne, hogy feltehetően nem is voltál termékeny időszakban. A jövőben válasszatok biztonságosabb védekezési módot.
6/19 anonim válasza:
Nekem sikerült így teherbe esni, pont a vérzés utolsó napján.
Nem tudlak biztatni semmivel.
8/19 A kérdező kommentje:
Akkor ugy mondom,h mennyi az esélye, mivel egyszeri alkalomrol van szo.
2016. okt. 15. 19:33
9/19 anonim válasza:
Megszakitassal vagyok most terhes
10/19 A kérdező kommentje:
De azért gondolom nem egyszeri alkalomról volt szó. Vagy igen?
2016. okt. 15. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!