Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyszer voltunk együtt úgy a...

Egyszer voltunk együtt úgy a párommal, h megszakítással "védekeztünk". Ez kb. Egy hete volt. Ez az egyszri alkalom után lehetek terhes?

Figyelt kérdés

2016. okt. 15. 15:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
59%
Miért olyan hihetetlen számodra? Szerinted egy teherbeeséshez részletekben, több aktus során jut be a gyerekhez való vagy mi?
2016. okt. 15. 20:53
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Ennyire ostoba vagy??
2016. okt. 15. 20:55
 13/19 A kérdező kommentje:
Ugylátom nem értettétek a kérdést. Gondolom, h nen több szakaszban lesz egy nő terhes. Arra voltam kíváncsi, h egyszeri alkalom volt, ahogyan nálunk vagy hosszú idő ota így védekeztek.
2016. okt. 16. 08:58
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
A babához egyetlen alkalom is elég, tehát tök mindegy, hogy akkor az egyszer volt megszakításos a dolog, vagy már hónapok, évek óta így csináljátok.
2016. okt. 16. 10:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen,elég egy alkalom,az más dolog h azon az alkalmon kivül hányszor csináltátok igy...
2016. okt. 16. 10:36
 16/19 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem meg, ha nem ment el benned a párod, akkor nem lehetsz terhes! Mi kb 3éve így "védekezünk" a párommal, és nem estem teherbe egyszer sem!

Köszönjük szépen, egyikünknek sincs semmi baja! :D

2016. okt. 16. 15:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is éveken át védekeztem megszakításossal (igen, tudom felelőtlen voltam), mázlim volt, egyszer sem estem teherbe, de tudok olyanról, aki igen, szóval ez tényleg orosz rulett.
2016. okt. 18. 09:45
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem orosz rulett hanem odafigyeles kérdése...Sok éve megszakitassal védekezunk és nem estem teherbe csak mikor már nem szakitottuk meg. Ennek pedig az az oka hogy ügyes a párom pontosan érzi mikor kell kivenni és soha nem is késett el vele, továbbá gondoskodtunk arról is hogy az előváladékba ne kerulhessen sperma..de nem minden férfi ennyire profi, elég egy kis hiba és az ondó egy része bejut na igy lehet terhebeesni megszakitas mellett. Az előváladék önmagában nem tartalmaz elegendő spermiumot
2016. okt. 22. 01:58
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

Egyet értek az előző válaszolóval. A megszakításos módszer legnagyobb veszélye az, hogy a férfi nem száll ki időben. Ehhez mondjuk elég egy alkalom is.

Maga az előváladék nem is feltétlenül tartalmaz spermiumot, de ha mégis, olyan elenyésző mennyiségben, ami gyakorlatilag "ártalmatlan". Nem véletlenül van az, hogy az alacsony spermiumszámú férfiak meddőnek számítanak, mert hiába elég egy a megtermékenyüléshez, ahhoz, hogy az az egy épségben feljusson, tartalmasabb mennyiség kell.

Több ismerősöm is csinálta így, és egynél csúszott be baba, de ők is mondták, hogy nem volt meglepetés, mert jelezte is a srác, hogy nem vette ki időben.

Ettől függetlenül azért nem ajánlom ezt a módszert, csak akkor ha nem lenne probléma, ha mégis jönne a baba.

2016. okt. 22. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!