Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vedekezes nelkul ha minden...

Vedekezes nelkul ha minden rendben velunk, egy alkalom is eleg hogy teherbe essek?

Figyelt kérdés

Ha bennem elvez el, es minden rendben mindkettonkkel akkor az elso alkalommal is teherbe eshetek?

Vagy feltetlenul peteeresnek kell lennie nekem?

Nektek hany alkalom volt mire teherbe estetek?

Nem probalkozunk kezzel labbal, csak heti parszor megprobaljuk ugy dontottunk. Kivancsi leszek mikor fog sikerulni.

jan. 9. 22:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
13%
A hónapban minden nap csinálni és kell és már össze is jött, ha mindenki makk egészséges. :D
jan. 10. 06:38
 12/13 anonim ***** válasza:
32%

1 alkalom bőven elég

Az első nekünk nem tervezett volt, vettem be escapelle-t is, mégis it van. A 2-nál 3x voltunk együtt a pozitív tesztig, 3 vagy 4 nap volt az események között (első nap 2x), ettől számítva a 17. napon csináltam tesztet

jan. 10. 07:10
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Egészséges, normál termékenységű párnak minden egyes ciklusban 30% az esélye arra, hogy gyermeke foganjon (természetesen akkor, ha a termékeny napokon szeretkeztek). Ha nem akarjátok magatokat a szerencsére és statisztikai adatokra bízni, akkor úgy fokozhatjátok a teherbe esés valószínűségét, hogy a lehető legjobban kihasználjátok a „termékenységi ablakot”.

Az ovuláció után 24 órával, illetve az ovulációt megelőző 5 napban van a legtermékenyebb szakasz, a hímivarsejtek ugyanis akár 5 napig is életben maradnak a női szervezetben. Ez a 6 nap az úgy nevezett termékenységi ablak.

jan. 10. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!