Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

December 11.én jött meg utoljára a menstruációm. Végig megszakítással védekeztünk a hónapba is és 1 éve “védekezünk” így. Ma vagyok 31. ciklus napomon naptár szerint tegnap előtt kellett volna megjönnie. De rendszertelen a menstuációm. Hol 27 hol 33 hol 40 napra jön meg. Tegnap reggeli tesztem negatív meg most is csinaltam egyet ez is negatív.

Nagyon félek terhes leszek szerintetek kimutatta már volna?

tegnap 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehetsz
tegnap 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz, akkor védekezz. A megszakítás nem védekezés.
tegnap 22:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Bármi lehetséges. Mint ahogyan az is, hogy ez a ciklusod is 40 napos lesz…

Egyszerűbb lenne, ha követnéd, hogy az adott ciklusban mikor van ovulációd, és akkor nem kellene feleslegesen tesztelgetni

tegnap 23:22
 4/4 anonim ***** válasza:

"A megszakítás nem védekezés."

Ha jó időben csinálod és nem is megy el benned akkor simán lehet így csinálni, főleg ha nem lenne gond, hogy becsúszhat. Elég kevés az esély. Sokan akkor se esnek teherbe, ha akarnak. Na meg amúgy is csak ovu alatt lehet teherbe esni, tehát a cikluson belül egy bizonyos időintervallumon belül esthetsz teherbe.

Még simán megjöhet. Késhet is.

ma 05:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!