Sos! Szerintetek ez poitív?
én mintha látnék ott egy halvány csíkot. Nemvárt előtt vagyok 1 nappal, 25-ös érzékenységű a teszt, reggeli első pisiből.
Koszonom mindenkinek, olyan jo volt egy kicsit elhinni, de tokeletesen igaza van az utolso valaszolonak is sajnos!
Ma estr egyebkent megjott a nem vart is, igy minden remeny szertefoszlott. Most valahogy az uj honap uj remeny sem vigasztal 😞
De persze tul leszek rajta!
Koszonom megegyszer!!
Ooo...nagyon sajnalom! Tutti biztosra vettem, hogy ez pozi! Nagyon sokat teszteltem mar es soha nem volt ilyen a tesztem:(
legy eros es mielobbi babasodast kivanok neked!
Akar lehetett pozi is, elkezdodott valami, de a szervezeted nem fogadta be.
ne add fel.
nekem ilyen nagyon halvany tesztem volt a lanyomnal. 14 honapos
Tanácsként írom a következőket. Másfél éve próbálkoztunk. Az első pár hónapban számoltam a napokat, és minden menstruációkor szomorkodtam, elkeseredtem. Volt pár negatív teszt is. Aztán abbahagytam, nem teszteltem többet, mert csak rosszabb volt tőle. Jobban is tettem, mert kb. fél éve valószínűleg egy nagyon korai vetélésem volt, annyi vér távozott belőlem, mint kb. 3 normál menstruációkor, pedig rendes időben jött meg. Ha akkor teszteltem volna pár nappal korábban, valószínűleg pozitív lett volna, és nagyon elkenődöm. Az egyik közeli barátnőm is így járt. Szerintem sokkal rosszabb így. :(
Aztán azóta se teszteltem egyszer se idő előtt, csak egy alkalommal, amikor 2 napot késett, negatív is lett a teszt, két napra rá megjött. Legutóbb pedig akkor teszteltem, amikor is pozitív lett, most arra várok, hogy eljöjjön az orvosi vizsgálat napja. A tesztet 3 nap késés és és fájó mellek mellett végeztem el, hogy tényleg ne önáltatás legyen a dolog.
Én sokkal nyugodtabb vagyok, mióta nem számolgatom a napokat, nem gondolok rá, hogy tesztelni kéne a menstruáció előtt. Sokkal kevésbé viselt meg, hogy hónapról hónapra mindig megjött. Csak azt tudom tanácsolni, hogy engedd el kicsit a dolgot, kezdj el mással foglalkozni, másra figyelni, és kevesebb csalódás ér. :)
köszönöm, tudom, hogy igazad van, csak nagyon nehéz megállni. ráadásul mint írtam, nem első baba, így azt is tudom, hogy milyen jó érzés amikor meglátod a második csíkot. És annyira vágyom rá, hogy nem tudom magam lebeszélni a tesztegetsről. Pedig, ahogy te is írod, anélkül nyugodtabb lennék. A dokim pont amiatt amit írtál, haragszig a tesztekre. Amióta ezek a tesztek vannak, a nők futnak hozzá, hogy pozitív a teszt, terhes vagyok, ő meg nem lát mást mint egy szépen megvastagodott nyálkahártyát. Aztán vagy lesz belőle valami, vagy nem. De tőle várják, hogy megmondja. Szerinte is felesleges ilyen korán tudni, anyáink is egész jól elvoltak anélkül, hogy tudták volna mennyi babát vesztettek el. Mert meglepődnék, ha tudnám, hogy egy nem tesztelgetős nő termékeny élete során mennyi terhességet nem hord ki.
Most egyébként tényleg ott tartok, hogy megpróbálom inkább a tavaszt várni és megtalálni az egyensúlyt. Aztán ha akar, úgyis jön az a baba.
Egyébként a mostani menzeszem egy napig volt erős és darabos, azóta élénk piros, gyenge és nincsenek benne foszlányok. Szóval nagyon nem olyan, mint szokott lenni, szerintem nálam is az lehet, amit te, kedves utlsó Válaszoló írtál. Neked egyébként gondtalan babavárást és probléma mentes szülést kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!