Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sos! Szerintetek ez poitív?

Sos! Szerintetek ez poitív?

Figyelt kérdés

én mintha látnék ott egy halvány csíkot. Nemvárt előtt vagyok 1 nappal, 25-ös érzékenységű a teszt, reggeli első pisiből.

[link]

[link]

2015. jan. 5. 13:23
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
Igen, halvány pozitív. Ismételj reggeli elsőből, erősödni fog :))))
2015. jan. 5. 13:26
 2/31 anonim ***** válasza:
Igen :)
2015. jan. 5. 13:30
 3/31 anonim ***** válasza:
Szerinte, is pozi. Gratula :)
 4/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozi lesz. Bár még nagyon halványka, de remélhetőleg erősödni fog.
 5/31 A kérdező kommentje:
úgy legyen. eddig annyit teszteltem, akkor is, amikor tudtam, semmi értelme...már komolyan azon gondolkoztam, hogy becsavarodtam. És most, hogy itt a kezemben ez a pozitív teszt, azt érzem, hogy nem merek holnap megint tezstelni, nehogy az meg negatív legyen. Más is volt már így??? pedig nem is az első baba...
2015. jan. 5. 13:35
 6/31 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ez full negativ :-(
2015. jan. 5. 13:47
 7/31 anonim ***** válasza:
Mobilról is látom, hogy pozitív, gratulálok! Azért persze nem árt majd még megismételni 1-2 nap múlva!
2015. jan. 5. 14:00
 8/31 anonim ***** válasza:

Jaj, nem értem, aki azt írja, hogy negatív, ő hogyhogy nem használ szemüveget? :)

100% pozitív!

2015. jan. 5. 14:10
 9/31 A kérdező kommentje:

jajj de jó, hogy ti is látjátok!! a full negatív talán tényleg kicsit erős kifejezés, valóban nem ugrik (még) le a csík a tesztről, de azért a hófehértől messze van.

Nem tudok dolgozni :) Itt nézegetem, hogy kellően rózsaszín, jó helyen van? nem szürke? nem csak a fény miatt látom. De szerencsére ti is látjátok :)))

köszönöm, majd megírom, ha teszteltem. Még mindig nem tudom, hogy holnap merek-e...

2015. jan. 5. 14:26
 10/31 anonim ***** válasza:

Abszolut pozi!!!

Gratulalok:)

2015. jan. 5. 14:39
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!