Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vélemény?Reggel csináltam egy...

Vélemény?Reggel csináltam egy tesztet,3 perc után megjelent egy halvány csík,alig látható.Később megismételtem egy másik teszttel.3 perc után még semmi nem volt látható,a 8-9. percnél már volt VÉKONY KÉK csík!10p belüli leolvasást ír a használati.

Figyelt kérdés

Mindkét kép időn kívül lett fotózva, de időn belül ott volt a csík, de iszonyat halványan. Nyilván már mindkettőn jobban látszik hiszen száradt azóta. Az első kb 3,5 órás a második fél órával ezelőtt készült, mindkettő 10mUI/ml.

Egyszerűen nem tudom mit gondoljak, 12 nappal vagyok ovu után és 2 nap múlva kellene megjönnie.

[link]

[link]

ma 10:40
 1/3 anonim ***** válasza:
12%
A clearblue nagyon bíztató. 🤩
ma 10:51
 2/3 anonim ***** válasza:
72%

Az első egyértelmű negatív.

A másodikon ott a kék csík. De ez a teszt terhesség nélkül is tud ilyen lenni.

Én is teszteltem már ezzel a fajtával ilyent, de nem voltam terhes.

Ha késik, majd akkor tesztelj. Pont ezért felesleges elötte

ma 11:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindkét terhessegemkor a nem várt első napján ilyen volt a tesztem majd minden nap erősebb lett
ma 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!