Ki nem várja 24-26 környékére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:53
51/70 anonim válasza:
oooo jaaaaj.... en ugy olvastam, hogy a termekeny napokon megy fel a mehnyak, amugy meg lent van. Nekem most lent van. De nem tudom mihez hasonlitani, mert eddig nem vizsgaltam :) azert en meg drukkolok neked!!!!
52/70 A kérdező kommentje:
Hat majd kiderul.. Neked nem mcsenek olyan pillanstok mikor erosebben gorcsolget? Nekem igen, ketszer is mentem a wc-re hogy megjott...
2014. dec. 27. 14:53
53/70 anonim válasza:
De vannak erösebb görcsök. Vagyis valamikor erösebben erzem, valamikor meg egyaltalan nem, vagy csak nagyon tompan. A hatam viszont most nagyon faj, bar az lehet akarmi mastol is.
54/70 A kérdező kommentje:
Egyebkent csinálhatnank egy forumot vhol..
2014. dec. 27. 15:01
55/70 A kérdező kommentje:
De fura. Neked meg van 7napod menseszig, es ugyanazt erzed mert nt én.. Neked mi szokta jelezni egyebkent a menszesz jovetelet?
2014. dec. 27. 15:03
56/70 anonim válasza:
Nekem mensi elött 1 hettel szokott mar szurkalni, meg görcsölni. Most viszont peteeres utan 2 nappal kezdödött. Es ez folyamatos, a mensi elött meg neha-neha. Azon kivul a mellem is szokott fajni, de nem mindig. Most nem erzek semmi szokatlant a mellemimben. Hol gondolod a forumot? :)
57/70 anonim válasza:
Na, kedves Kérdező, mi újság?Nekem még nem jött meg, ez az ötödik nap....
58/70 A kérdező kommentje:
Nem jött meg. Ez az 5.napom.de nekem nagyon minimalis az eselyem a terhessegre. Neked vannak tünetek?
2014. dec. 28. 11:00
59/70 anonim válasza:
Nekem csak iszonyatos mellfájdalom,mellérzékenység, alig lehet hozzáérni úgy fáj.Más semmi.Hát nem tudom...még nem teszteltem, már megvan két db, de még várok.És te mikor tesztelsz?
60/70 anonim válasza:
Folyamatosan figyelem a fejleményeket,már jobban izgulok mint ti hogy sikerült e nektek is. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!