Ki nem várja 24-26 környékére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:53
21/70 anonim válasza:
Ma regisztraltam, ugyhogy csak 5 percenkent irhatok :) (Türelem gyakorlasa :) ) szoval en egyaltalan semmit nem ereztem az elsö babanal, utolag annyi volt a feltünö, hogy a valoszinusithetö megtermekenyites utan sokkal jobb volt a szex. De azon kivul semmi, csak kesöbb, a nem vart utan joval. Most viszont 6 napja volt a peteeres, majd aznap este akcio, es mar hetfo ota fura minden.... de minden...
22/70 anonim válasza:
Az egész mellem fáj, főleg oldalt, néha a mellbimbóm is.De csak melltartóban tudok lenni még este is alvásnál.Ez a gyanús.A hasam viszont alig alig fáj, az előző terhességemnél úgy görcsölt mindig mint amikor megjön.És neked szokott késni?
23/70 A kérdező kommentje:
Szerintem mindkettőtőknek esélyes nagyon a baba. Főleg ez a mellfájás és csak melltartóban alvás gyanús amúgy. ovácsgézáné neked pedig azért edélyes,mert ovu napján voltatok együtt.
Nekem terhességem óta 29-32 napos ciklusaim vannak, októberben 20-án, nov 22-én volt meg, szóval most max 24-et számoltam az eddigi tendencia alapján..
Egyébként az első terhességem elött rendszertelen volt nagyon.. Sosem volt óramű pontos.
2014. dec. 26. 21:06
24/70 anonim válasza:
Nekem most csak emiatt az allando felfujt lufi a mehemben cimü erzes miatt fura. :) De naaaagyon szeretnek mar babucit, ugyhogy oriasi szeretettel varjuk. Ebben a honapban ovu tesztet is vettem, meg sargatest hormont is szedek, mert elotte mar 5-6 nappal a mensi elott barnaztam. Ha most elsöre sikerül, akkor tuti kiugrok a börömböl :)
25/70 A kérdező kommentje:
3-4 nap mulva okosabbak leszünk. Drukk mindenkinek mégegyszer. Jó éjt nektek!
2014. dec. 26. 21:27
26/70 anonim válasza:
Jo ejt mindenkinek! Szeretettel varom az eredmenyeket! En hetfon tesztelek, mert elvileg a korai teszt addigra mar mutat valamit. A legjobbakat Nektek! :)
27/70 anonim válasza:
Na, most mar nem tudom eldonteni mi legyen. :) azt mondta egy ismerösöm, hogy a sargatest hormontol is lehet ez az erzes, es nem biztos, hogy baba van :) legkesöbb januar 5-en mar tudni fogom :) huuu...sosem izgultam meg ennyire :)
28/70 A kérdező kommentje:
Clostillbegytet szedsz? Az en fiam is azzal jött össze rögtön az első honapban. ;-)
2014. dec. 27. 09:16
30/70 A kérdező kommentje:
Nekem a 9. Dpo-n lett pozitiv a tesztem. Előtte 2 napig negativ, pedig ereztem a babat. :-)
Te nem veszel egy olyan tesztet amiben kettő van, es az egyiket nem csinalod meg hét elejen?
2014. dec. 27. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!