Akik szerda környékére nem várjátok, gondolom izgatottak vagytok? (Velem együtt. )
Holnapra nem várom.Ebben a hónapban már nem görcsöltem,hőt ne mértem,nem vettem ovutesztet sem.Sőőt!Ilyenkor már rohangáltam tesztekést feleslegesen,mert rá nemsokra szépen megjött:(
Most ha ADJA A JÓ ISTENKE,nem jön meg,akkor hétfőn fogok csak tesztelni.Addigra már késni fog úgy 5-6 napot--REMÉLEM!
DRUKKOLOK!!!
En szombet korulre nem varom. Fajogat a hasam olyan kicsit szurkalosan, mar egy jo par napja, de a mellem nem erzekeny egyaltalan. Ugy izgulok... A gorbem igy nez ki:
Szoritok mindenkinek!
Sziasztok!
Én szerda-csütörtökre nem várom. A görbém elég biztató, még soha nem volt ennyire fent a hőm, mióta mérem. Szerintetek mikor teszteljek?
A.
Csatlakozok az előttem szólokhoz, én is szerdára nem várom, ez a 4. próbálkozásunk, cici nem fáj, semmi jel, olyan mindjárt megjön érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!