Ki nem várja 24-26 környékére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:53
31/70 anonim válasza:
Van itthon egy olyan, ami a megtermekenyites utan 8 nappal kimutatja. 2 volt a csomiban, az elsot mult honapban mar ellöttem :) Szombaton voltunk együtt, tehat elvileg vasarnaptol szamitva most vasarnap lesz a 8. nap, ha vasarnapo volt a megtermekenyites :) de inkabb varok hetfoig, ha kibirom, akkor szerdaig :)
32/70 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok érted! Nekem meg mindig gorcsolget a hasam, tuti, hogy meg fog jönne, de legalabb mar megjonne hogy ne hétfőtől a meloban szenvedjek a hasfajassal... :-(
2014. dec. 27. 10:54
33/70 anonim válasza:
Nekem is ugyanugy görcsöl most is. De ez nem olyan mindjart megjön erzes. Ezt most masnak erzem. Ez tulfujt lufi erzes :) Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg neked sem :)
34/70 anonim válasza:
35/70 anonim válasza:
Eeeez gyönyörüüü :) Gratulalok! Vigyazz magatokra :)
36/70 anonim válasza:
Köszönöm :-) nagyon vigyázni fogok :-)
37/70 anonim válasza:
Mit erzel? Van valami konkret tünet? A boldogsag az gondolom hatartalan :) :)
38/70 anonim válasza:
Én írtam hogy 2 napja extra halvány tesztem lett. Nekem kb 4-6 napja puffadás,megjön érzés,enyhe derékfájás. A cici fájdalom is jó pár napja tart,ami a vetélésem óta egyik hónapban sem volt.
39/70 A kérdező kommentje:
Nagyon szuper, gratulalok! Mikor nem kellett megjonnie?
2014. dec. 27. 11:51
40/70 anonim válasza:
27-29 napos ciklusaim szoktak lenni,ha 27-el számolom akkor ma nem vártam. De múlt hónapban 29 napos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!