Ki nem várja 24-26 környékére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 12:53
11/70 anonim válasza:
Első igen. Én is drukkolok mindenkinek!
12/70 anonim válasza:
Hm... legyen igazad :) Nekem is görcsöl, de folyamatosan. Ha fekszem, egyertelmüen erzem. Neha erosebben, neha gyengebben. Meg tegnap volt enyhen rozsaszin nyak is, termeszetesen en mar beagyazodasnak vettem. :) Mondtam a baratnömnek, hogy ha nem is vagyok babas, a tünetek produkalasaert mindenkepp Oscar dijat erdemlek :)
13/70 A kérdező kommentje:
Érdekes, én is erősebbnek érzem, ha fekszem. Most is laptoppal a hasamon, a témát olvasgatva érzem..
2014. dec. 26. 20:30
14/70 anonim válasza:
Fura erzes mindenesetre. Nekem is van mar egy fiam, 7 eves lesz februarban. Nala 9 honapig probalkoztunk, es szinte mar megszokasbol csinaltam a tesztet a nem vart elott, es egyszer csak nagyon halvanyan pozi lett. Most meg 2 nappal a peteeres utan ota van ez a lufi erzes, szoval rettenetesen korainak erzem, megis ugy erzem, hogy köröz a golya :)
15/70 A kérdező kommentje:
Nekem tök fura, de alig emlékszem arra,hogy mi volt az előző terhességemnél, csak arra emlékszem,hogy éreztem,hogy baba van pedig a tesztek negativak voltak...
Pedig még csak alig több mint 2,5 éve volt..
2014. dec. 26. 20:41
16/70 anonim válasza:
Hat ugye minden terhesseg mas :) En egyaltalan nem ereztem az elsöt az elejen, most meg meg tesztelni se tudok, de mar ugy erzem, hogy valaki ott van :) Tiszta ideg vagyok egyebkent, mert megörjit ez a bizonytalansag. Es a folyamatos görcs se nyugtato erzes. Szoval a jelszo, türelem :)
17/70 anonim válasza:
3 as vagyok.Hát, majd hétfőn tesztelek, ha addig nem jön meg, akkor már majdnem egy hetes lesz a késés.A melleim nagyon fájnak, ezért biztosra veszem hogy baba van, bár lehet csak odakoncentrálok, és azért érzem, néha hányinger enyhén, meg a négy nap késés.Hát, majd kiderül.Kicsit félek is,mert vetélések, és nehéz terhesség után vagyok túl, szóval vegyesek az érzelmeim.
18/70 A kérdező kommentje:
Hú, nekem mintha egyre jobban görcsölgetne a hasam. Reggelre tuti megjön...
2014. dec. 26. 20:50
19/70 anonim válasza:
Drukkolok mindenkinek!!! :) Irjatok, amint tudtok valamit :)
20/70 A kérdező kommentje:
3-mas. Hogyan fájnak a melleid? Feszül? Vagy a mellbimbód? Vagy az egész?
Igen lehetnek teljesen más tünetek két terhességben egy nőnél, de most nincs az a biztosan ott a baba érzésem. De ugye te meg irtad,hogy neked az előzőnél nem volt...
2014. dec. 26. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!