Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy most sikerult...

Erikaakire kérdése:

Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van koztetek valaki(k), aki epp most a napokban nemvaraja, hogy megjojjon? Azert irtam ide,hogy kicsit masok sztorijarol is hallja, igy lehet gyorsabban telnek ezek a napok :). Remenykedem,hogy vegre sikerult a golyanak megkapnia a levelunket :) 3honapja irkalunk neki,de mindhiaba. Menstruacios cikusaim 28-30 naposak, utolso mens. okt. 15.-en volt meg. pe. elott, alatt es utanis voltunk egyutt parommal es mar nagyon bizom benne. vannak tuneteimis, bar ezek lelhet a premens tunetekis. Egyenlore annyi,hogy par napja, fajdogall a derekam, a hasamis fajdogal,neha szurkall,cicik enyhen fajdogalnak, ma pedig megszedultem foozes kozben,de ezt rafoghatjuk az idojarasrais. Szoval hat 50-50szazalek, mivel ez lehet mens. es egyarant terhessegi tunetis. Par nap mulva kiderul. Ha vasarnapig-hetfoig nemjon meg, akkor tesztelek. Ha van koztetek aki hasonlo cipoben jar, vagy netan csak irna ezzel kapcsolatban, szivesen olvasom. Szep estet.

2014. nov. 12. 20:15
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Ja, így már értem!

Akkor nagyon szorítok neked, majd írd meg h mi lett az eredmény!

Kedves Kérdező!

Remélem már.túljutottál a holtponton! :-)

Tudod, új ciklus, új remény!!!

2014. nov. 19. 07:17
 42/43 A kérdező kommentje:
sziasztok. Jaj istenem, de aranyos vagy es mennyire igaz, ez egy gyonyoru mondtat. Koszonom. Amugy igen, most mar ugymond tultettem maga, parocskam aztmonda minden okkal tortenik es hat ez igy igaz.......ja vagy ugy igy enis most mar megertem. Hat holnap itt lesz a nagy nap, szivbol kivanom, hogy gyonyoru pozi teszted legyen. majd azert jelentkekkzz. sziasztok
2014. nov. 20. 19:04
 43/43 A kérdező kommentje:
Szia mi lett veled? Csinaltal tesztet?
2014. nov. 24. 11:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!