Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy most sikerult...

Erikaakire kérdése:

Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van koztetek valaki(k), aki epp most a napokban nemvaraja, hogy megjojjon? Azert irtam ide,hogy kicsit masok sztorijarol is hallja, igy lehet gyorsabban telnek ezek a napok :). Remenykedem,hogy vegre sikerult a golyanak megkapnia a levelunket :) 3honapja irkalunk neki,de mindhiaba. Menstruacios cikusaim 28-30 naposak, utolso mens. okt. 15.-en volt meg. pe. elott, alatt es utanis voltunk egyutt parommal es mar nagyon bizom benne. vannak tuneteimis, bar ezek lelhet a premens tunetekis. Egyenlore annyi,hogy par napja, fajdogall a derekam, a hasamis fajdogal,neha szurkall,cicik enyhen fajdogalnak, ma pedig megszedultem foozes kozben,de ezt rafoghatjuk az idojarasrais. Szoval hat 50-50szazalek, mivel ez lehet mens. es egyarant terhessegi tunetis. Par nap mulva kiderul. Ha vasarnapig-hetfoig nemjon meg, akkor tesztelek. Ha van koztetek aki hasonlo cipoben jar, vagy netan csak irna ezzel kapcsolatban, szivesen olvasom. Szep estet.

2014. nov. 12. 20:15
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Szia kedves kérdezö nekem is 15.kén volt meg utoljára meg kellet volna már jönnie 26-27-napos a ciklusom 3napig borzasztóan fájt a derekam és azt hitem menzesz lesz de azóta se jelentkezett ciklus 20 napján pecsételtem rendes piros utána semí izgulok hogy mi lesz sajna mi is régóta várjuk már a babát és mindenkinek drukkolok hogy sikeres legyen a hónap.
2014. nov. 13. 13:19
 12/43 anonim ***** válasza:

Akkor tényleg mazlista vagy a lanykaiddal. :-)

Amúgy most már én sem panaszkodom, uh kivancsian várom milyen lesz majd 4-esben az életünk. :-)

Ok, én benne vagyok, h sikerüljön most a Kérdezőnek és a most hozzánk csatlakozott 3. Valaszolonak de azért nekünk se varasson sokáig magára az a gólya! :-)

Amúgy kedves 3. Válaszoló, ez igen biztató amit írsz, főleg h elvileg beágyazodasi verzesed is volt! :-)

Nekem semmi ilyen nem volt a fiamnal anno...

Megy a drukk!

Mikor tesztelsz? :-)

2014. nov. 13. 13:47
 13/43 anonim ***** válasza:

Szerintem is eselyes a baba nala is:)

Megy a drukk mindenkinek:)

En azt hiszem mar most kiestem mert hetfore vartam de irtam, hogy tegnap fajt a hasam es ma is fajdogal es az iment voltam pisilni es lattam a wc papiron egy jo adag barnas vert..szerintem meg fog jonni csak most elobb...:(

A hasam most nem faj de nem volt egyik gyerkocnel sem beagyazodasi verzesem igy fogalmam sincs az milyen..

Ha nem verzek majd tovabb akkor lehet ez az bar mensi elott 3 nappal...?

Nem tudom...

2014. nov. 13. 13:52
 14/43 A kérdező kommentje:
Latom paran osszegyultunk, aminek nagyon orulok. Udvozollek kedves 3. akkor neked mar tenyleg ,,lehet,, mutatna valamit a teszt. Mikor keszulsz tesztelni? 1. hat igen a nok nagyon szivosak, mindenre kepesek, bar igen akkor nagyon szerencses vagy gyermekeis alvsa szempontjabol. Az en kis angyalkamis nagyon baba volt, ois 2hos koratol ataludta az ejszakat.....remelem jol irom a szamokat es nemkevertelek ossze titeket :) 2. hat nemtudom mi lehet az, leht mar keso a beagyazodasra, de azis lehet nem, mivel lehetett kesoi peteeresedig. vagy azis lehet beindult a mensi, de ha babas vagy, lehet abbais marad. varo majd a fejlemenyeket. :)
2014. nov. 13. 14:02
 15/43 A kérdező kommentje:
istenem most olvastam vissza, amit irtam es ahogy mindig sietek tele van hibakkal, elnezeseteket kerem :)
2014. nov. 13. 14:03
 16/43 anonim ***** válasza:
11-vagyok hát én teszteltem hétfönn de nagy negatív 25-ös tesztel hát nem tudom talán ha kíbiröm és nem jön meg jövöhét pénteken szeretnék
2014. nov. 13. 14:04
 17/43 anonim ***** válasza:

Elvileg 3, 4 korul volt a peteeresem mert akkor is nagyon fajt a hasam..

Most meg ez a verzes..

Meglatjuk ha mensi akkor ma erosodni fog!

Szoval igen szerencses vagyok az alvassal kapcsolatban de akkor te sem panaszkodhatsz kedves kerdezo:)

11-es remelem baba lesz nalad is...

2014. nov. 13. 14:10
 18/43 A kérdező kommentje:
Szep joreggelt lanyok. Hat mai reggelem ugy indult,hogy a nembirtam megallni es megcsinaltam a tesztet, ami negativ lett. Meg mostis nezegetem es mar tuti odakepzelek vamit, mert olyan mindtha a csik helyen lenne halvany valami, olyan arnyek fele, de mo ndom lehet csak odakepzelem, vagy azis lehet, hogy annak ott kellie meg ha negativis. De nembaj nemszomorkodom, meg mindig van esely, mivel 28-30 asak a cikusaim szoval, vagy tegnap kellett volna megjonni, vagy csak holnap. most mar nemmarad mas mndt varni es ha hetfoig nemjon meg akkor ujra eros remeny langol majd benne es akkor hetfon tesztelek, mert ha van is baba, lehet korai volt a teszt. Jaj de most olyat irtok :) meg magam sem hiszem el,hogy ilyenekkel probalkozok. Tegnap a facebookon talaltam egy cikket, maris belinkelem es hat en meg kiis probaltam ma reggel es majd meglatom holnap reggel az eredmenyt :) ha gondoljatok tiis bevethetitek :) [link] na netudjatok, mar az volt a fejembe,hogy atmegyek a szomszedba kerni egy szem buzat,mivel nekunk nincs, nekik meg van :) hat es mit ad isten, hat a kis horcsogunk kajajaban volt, igy hat kiprobaltam :) 2. csinlat tesztet? sziasztok szep napot nektek
2014. nov. 14. 09:10
 19/43 anonim ***** válasza:

Jo reggelt!:)

Nem tudsz kepet felrakni a tesztrol?:)

Nekem megjott rendesen ma reggelre ugyhogy igy 4 nappal hamarabb mensizek:((

Jo eros a verzes es iszonyuan szur a hasam jobb es bal oldala...

Mindenkinek megy a drukk...:)

2014. nov. 14. 10:44
 20/43 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 2. Válaszoló, de én még nem akarok tesztet csinálni! :-)

Én most a 9. Dpon vagyok... Reggel egy apró vercseppet vagy mit vettem észre a bugyimon... Azért nem egyértelmű mert pont fekete fehérnemű van rajtam, de azért így is látszik a pici folt.

A fiamnal nem volt, gondoljátok h beágyazodasi vérzés lett volna???

Semmi egyéb türelem nincs, a mellem is hol.kevésbé hol jobban fáj.

Ja és a homet sajna reggel ugyan megmertem, de nem értékelhető mert.3x keltem éjjel a picimhez.

Elvileg kedden kéne megjönnie, szerintem szerdán csinálok egy tesztet! :-)

Kedves 1. Válaszoló, sajnálom h megjött! Majd a következő hónapban sikerülni fog!!! :-)

2014. nov. 14. 13:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!