Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?
Akkor tényleg mazlista vagy a lanykaiddal. :-)
Amúgy most már én sem panaszkodom, uh kivancsian várom milyen lesz majd 4-esben az életünk. :-)
Ok, én benne vagyok, h sikerüljön most a Kérdezőnek és a most hozzánk csatlakozott 3. Valaszolonak de azért nekünk se varasson sokáig magára az a gólya! :-)
Amúgy kedves 3. Válaszoló, ez igen biztató amit írsz, főleg h elvileg beágyazodasi verzesed is volt! :-)
Nekem semmi ilyen nem volt a fiamnal anno...
Megy a drukk!
Mikor tesztelsz? :-)
Szerintem is eselyes a baba nala is:)
Megy a drukk mindenkinek:)
En azt hiszem mar most kiestem mert hetfore vartam de irtam, hogy tegnap fajt a hasam es ma is fajdogal es az iment voltam pisilni es lattam a wc papiron egy jo adag barnas vert..szerintem meg fog jonni csak most elobb...:(
A hasam most nem faj de nem volt egyik gyerkocnel sem beagyazodasi verzesem igy fogalmam sincs az milyen..
Ha nem verzek majd tovabb akkor lehet ez az bar mensi elott 3 nappal...?
Nem tudom...
Elvileg 3, 4 korul volt a peteeresem mert akkor is nagyon fajt a hasam..
Most meg ez a verzes..
Meglatjuk ha mensi akkor ma erosodni fog!
Szoval igen szerencses vagyok az alvassal kapcsolatban de akkor te sem panaszkodhatsz kedves kerdezo:)
11-es remelem baba lesz nalad is...
Jo reggelt!:)
Nem tudsz kepet felrakni a tesztrol?:)
Nekem megjott rendesen ma reggelre ugyhogy igy 4 nappal hamarabb mensizek:((
Jo eros a verzes es iszonyuan szur a hasam jobb es bal oldala...
Mindenkinek megy a drukk...:)
Én vagyok a 2. Válaszoló, de én még nem akarok tesztet csinálni! :-)
Én most a 9. Dpon vagyok... Reggel egy apró vercseppet vagy mit vettem észre a bugyimon... Azért nem egyértelmű mert pont fekete fehérnemű van rajtam, de azért így is látszik a pici folt.
A fiamnal nem volt, gondoljátok h beágyazodasi vérzés lett volna???
Semmi egyéb türelem nincs, a mellem is hol.kevésbé hol jobban fáj.
Ja és a homet sajna reggel ugyan megmertem, de nem értékelhető mert.3x keltem éjjel a picimhez.
Elvileg kedden kéne megjönnie, szerintem szerdán csinálok egy tesztet! :-)
Kedves 1. Válaszoló, sajnálom h megjött! Majd a következő hónapban sikerülni fog!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!