Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy most sikerult...

Erikaakire kérdése:

Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van koztetek valaki(k), aki epp most a napokban nemvaraja, hogy megjojjon? Azert irtam ide,hogy kicsit masok sztorijarol is hallja, igy lehet gyorsabban telnek ezek a napok :). Remenykedem,hogy vegre sikerult a golyanak megkapnia a levelunket :) 3honapja irkalunk neki,de mindhiaba. Menstruacios cikusaim 28-30 naposak, utolso mens. okt. 15.-en volt meg. pe. elott, alatt es utanis voltunk egyutt parommal es mar nagyon bizom benne. vannak tuneteimis, bar ezek lelhet a premens tunetekis. Egyenlore annyi,hogy par napja, fajdogall a derekam, a hasamis fajdogal,neha szurkall,cicik enyhen fajdogalnak, ma pedig megszedultem foozes kozben,de ezt rafoghatjuk az idojarasrais. Szoval hat 50-50szazalek, mivel ez lehet mens. es egyarant terhessegi tunetis. Par nap mulva kiderul. Ha vasarnapig-hetfoig nemjon meg, akkor tesztelek. Ha van koztetek aki hasonlo cipoben jar, vagy netan csak irna ezzel kapcsolatban, szivesen olvasom. Szep estet.

2014. nov. 12. 20:15
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:

Szia!

En hetfore nem varom...nekem is fajdogal a derekam meg a hasam huzodik es faj mintha meg akarna jonni...

A cicim teljesen oke:))

Nagyon drukkolok neked!! En penteken biztos tesztelek mert nem birnam ki hetfoig es amugy is van itthon:)

2014. nov. 12. 20:33
 2/43 A kérdező kommentje:
Szia orulok,hogy irtal. Igen nekem az a bizonyos erzesem van, mindha megkarna jonni. Cickok nekem csak enyhen fajnak, de hat ez minden honapban valtozo, volt olyan honap amikor ugy megduzzad majd szet ,,csattant,, es nemvoltam terhes. Hat majd kiderul. Enis drukkolok neked,hogy osszejojjon. Most mondjuk az utolso honapkban, ebb az elobb neztem a kis naptaramban, hogy mindig hamarabb jott meg, volt hogy 3-4nappal,de volt olyanis, hogy egy hettelis. Meglatjuk mi lesz ebben a honapban, egyenlore marad a bizakodas. Epp ma vettem enis egy tesztet, remelem kibirom hetfoig :) mert nagyon felek a negativ teszttol.
2014. nov. 12. 20:43
 3/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is vasárnap-hétfőn nem kellene megjönnie.

Mi most határoztuk el, hogy jöhet a tesó, úgyhogy egyenlőre nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy sikerült is. Nagy csoda lenne, de persze vannak csodák! :)

Nekem is fájdogál a cicim, de nem az egész, inkább csak a mellbimbóm.

Vasárnap enyhén görcsölt a hasam (akkor voltam az 5. dpon).

Ha feljebb kúszott a reggeli hőm, ja és ami még fura, mert nem szokott lenni, hogy elég bőséges krémes folyásom van.

Azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből!

Drukkolok nektek is! :)

2014. nov. 12. 22:40
 4/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Elso valaszolo vagyok...

Utolso neked is megy a drukk:))

Amugy mi is csak 2 honapja probalkozunk ugyhogy nem gond ha nega lesz a tesztem ezert is tesztelek penteken..:)

Tegnap egesznap fajt a hasam 2x szaladtam a wc-re mert tutti biztos voltam benne, hogy megjott!

Persze semmi...

Ma nem faj es nem is erzem kemenynek a hasam nem is huzodik... Teljesen normal....biztosra veszem, hogy nincs baba mert akkor csak kemenyebb lenne a hasam vagy valami...

Fura:))

Nektek nagyon nagyon drukkolok!!!

Holnap irok mit teszteltem...:)

2014. nov. 13. 09:47
 5/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok lanyok, orulok hogy mar 3-an vagyunk :). Kedves masodik, nekedis nagyon drukkolok. Enis epp igy vagyok a cicikkel,hogy nem az egesz faj, inkabb a mellbimbonal. Ma reggel eleg eros fejfajassal ebredtem, bar mar most reg fajt,de van olyan idoszakom, hogy elkezd fajni es tart 3napigis. Tegnap estetol tobbszor az oldalamba szurkalt, hat nemtudom, az mitol lehet, a hasam epp ugy fajdogal, allandoan ugyerzek na most mar tuti megjon. Meglatjuk, 8evvel ezelott a kislanyommal nemvolt semmi extra tunetem, csak a mindjart megjon erzes, cicikkel sem semmi. Jaj nagyon szoritok nektekis, bizakodjuk. Ma van az a nap hogy megkene jojjon,de meg a 2nap keses belefer, szoval a teszttel jolenne vasarnapig kihuznom,de megjobb lenne ha kibirnam hetfo reggeleig :) persze ha csak addig megnem jon, de remelem nem. Elso varni fogom akkor a tesztelesed, drukkolok nagyon, hogy ket csikocska ,,integessen,, neked. Amugy nektek hany eves az elso gyerkoc? Az en tunderkem mar 8lesz es nagyon regtol varja mar a kistesot, legeloroszor 3-4 eves koraban kerte,hogy rendeljunk neki az internetrol :) mindig mondtam majd-majd es hat igy elrohant az ido. na jo most mar nemfarasztalak titeket a regenyemmel :) szep napot sziasztok
2014. nov. 13. 10:16
 6/43 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo!

Nem farasztasz:))

Nalunk van egy 2 eves es egy 1 eves kislany:))

Szeretnenk egy kisfiut persze:)

Ugyhogy azert sem izgulok annyira ha nem jon meg;))

Bar az az igaszsag, hogy azert is szeretnem inkabb most mert felek ha nagyobbak lesznek es tul leszek ezen a korszakon mar nem kezdenem elolrol..inkabb most orulnek bele ebbe a par evbe...:))))

Te nem akarsz tesztelni holnap? Szerintem mar van esely ra, hogy mutasson valamit...

Persze megertem, hogy jobb varni, hogy ne jojjon meg addig van remeny...bar en nem birnam:)))

2014. nov. 13. 10:54
 7/43 anonim ***** válasza:
Rosszul fogalmaztam..azert sem izgulok annyira ha megjon:))
2014. nov. 13. 10:55
 8/43 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy, koszonom hogy szivesen meghallgatsz. Jaj de jo, akkor neked mar van ket kis ,,puncis,, nekem mindigis ket kislany volt a nagy almom. Most viszont ugy vagyok vele, hogy edes mindegy milyen nemu. Talan a kislanyt annyibol szerettem volna jobban, hogy a nagylanyom utan rengete ruhaja van, sot olyanis amit talan csak egyszer volt rajta, szoval penzileg nagyon nagy segitseg lenne. Viszont ha fiu hat azsem gond, ois epp ugy mindent megkapna :).....igen igazad van igy a jo es egyszerre felnonek, nekemis az volt a vagyam, hogy csak 1-2ev legyen a ketto kozott, de hat nem ugy sikerul. Kislanyom majdnem 3eves koraig cicizett, addig azert nemakartam....anyosomeknal laktunk akkor meg azert nemakartam, miindig aztmndtam majd ha kulon leszunk es hat most mar nem olyan reg kulon jutottunk, bar elmentek az evek rendesen. Paromis mar nagyon regtol szeretett volna, altalaban ezen vitaztunk :).....mai napig napi szinten a kisteso a tema es kb 1-1,5 hete kislanyom felkelt reggel es aztmondta, hogy o almodott a golyaval es aztmondta neki, hogy lesz kistestvere, annyira boldodg volt, hogy meg megis hatodtam. Hat kitudja lehet ez egy jel volt :) es valora valik.....Hat nemtudom kinlodok a tesztel, meglatom meddig birom magam visszatartani lehet megcsinalom hamarabb, legfeljebb ha neg. akkor majd veszek ujat, ha nem jon meg kozbe.
2014. nov. 13. 11:25
 9/43 anonim ***** válasza:

Sziasztok, a 2. Vagyok!

Én is szívesen olvasom a remenykedeseiteket, uh csak nyugodtan.

Nekünk egy kisfiúnk van, 1,5 éves. Mi is azért döntöttünk úgy h jöjjön most a teso mert bele vagyunk razodva a sirasba, éjszakai kelesekbe és persze jo lenne a viszonylag kis korkülönbség is.

Kedves első! Hogy boldogulsz h csak egy év van a gyerkocok között? Kemény lehet! :-)

Mi most lanyra gyurunk ezért ovukor nem is, csak előtte voltunk együtt. Szóval az esély így nem tudom mennyi lehet, de kevesebb az biztos.

Ezért én nem is tervezem még a tesztelest, meg ugye ez még csak az 1. Hónap. :-)

A pici fiunk az 5.-ben sikerült.

Én amúgy ma nem érzek semmit, cicim is éppenhogy csak fáj. A hőm egy tizedet csökkent. Még elvileg 4 napom van hátra.

Kíváncsi vagyok azért harmunk közül hanyunknak fog sikerülni! :-) vajon milyen arány jön majd ki? :-)

Izgi!!!!

2014. nov. 13. 11:58
 10/43 anonim ***** válasza:

:)))

Aranyosak vagytok:))

En is kivancsi vagyok!!!

Remelem ha valasztani kell a kerdezonek sikerul utana majd mi a raerosek:))

Hogy a kerdesedre valaszoljak milyen a 2 picivel..hat nem konnyu de teljesen jol belerazodtam:)

Mondjuk marha szerencses vagyok mert a nagylanyom:) 2 honapos kora ota atalussza az ejszakat..a kisebbik pedig 2 honapos kora ota csak 1x kell fel de sokszor o is atalussza:)

Szoval mazlista vagyok:))

2014. nov. 13. 12:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!