Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?
Szia!
En hetfore nem varom...nekem is fajdogal a derekam meg a hasam huzodik es faj mintha meg akarna jonni...
A cicim teljesen oke:))
Nagyon drukkolok neked!! En penteken biztos tesztelek mert nem birnam ki hetfoig es amugy is van itthon:)
Szia!
Nekem is vasárnap-hétfőn nem kellene megjönnie.
Mi most határoztuk el, hogy jöhet a tesó, úgyhogy egyenlőre nem fűzök sok reményt ahhoz, hogy sikerült is. Nagy csoda lenne, de persze vannak csodák! :)
Nekem is fájdogál a cicim, de nem az egész, inkább csak a mellbimbóm.
Vasárnap enyhén görcsölt a hasam (akkor voltam az 5. dpon).
Ha feljebb kúszott a reggeli hőm, ja és ami még fura, mert nem szokott lenni, hogy elég bőséges krémes folyásom van.
Azért kíváncsi vagyok mi lesz ebből!
Drukkolok nektek is! :)
Sziasztok!
Elso valaszolo vagyok...
Utolso neked is megy a drukk:))
Amugy mi is csak 2 honapja probalkozunk ugyhogy nem gond ha nega lesz a tesztem ezert is tesztelek penteken..:)
Tegnap egesznap fajt a hasam 2x szaladtam a wc-re mert tutti biztos voltam benne, hogy megjott!
Persze semmi...
Ma nem faj es nem is erzem kemenynek a hasam nem is huzodik... Teljesen normal....biztosra veszem, hogy nincs baba mert akkor csak kemenyebb lenne a hasam vagy valami...
Fura:))
Nektek nagyon nagyon drukkolok!!!
Holnap irok mit teszteltem...:)
Kedves kerdezo!
Nem farasztasz:))
Nalunk van egy 2 eves es egy 1 eves kislany:))
Szeretnenk egy kisfiut persze:)
Ugyhogy azert sem izgulok annyira ha nem jon meg;))
Bar az az igaszsag, hogy azert is szeretnem inkabb most mert felek ha nagyobbak lesznek es tul leszek ezen a korszakon mar nem kezdenem elolrol..inkabb most orulnek bele ebbe a par evbe...:))))
Te nem akarsz tesztelni holnap? Szerintem mar van esely ra, hogy mutasson valamit...
Persze megertem, hogy jobb varni, hogy ne jojjon meg addig van remeny...bar en nem birnam:)))
Sziasztok, a 2. Vagyok!
Én is szívesen olvasom a remenykedeseiteket, uh csak nyugodtan.
Nekünk egy kisfiúnk van, 1,5 éves. Mi is azért döntöttünk úgy h jöjjön most a teso mert bele vagyunk razodva a sirasba, éjszakai kelesekbe és persze jo lenne a viszonylag kis korkülönbség is.
Kedves első! Hogy boldogulsz h csak egy év van a gyerkocok között? Kemény lehet! :-)
Mi most lanyra gyurunk ezért ovukor nem is, csak előtte voltunk együtt. Szóval az esély így nem tudom mennyi lehet, de kevesebb az biztos.
Ezért én nem is tervezem még a tesztelest, meg ugye ez még csak az 1. Hónap. :-)
A pici fiunk az 5.-ben sikerült.
Én amúgy ma nem érzek semmit, cicim is éppenhogy csak fáj. A hőm egy tizedet csökkent. Még elvileg 4 napom van hátra.
Kíváncsi vagyok azért harmunk közül hanyunknak fog sikerülni! :-) vajon milyen arány jön majd ki? :-)
Izgi!!!!
:)))
Aranyosak vagytok:))
En is kivancsi vagyok!!!
Remelem ha valasztani kell a kerdezonek sikerul utana majd mi a raerosek:))
Hogy a kerdesedre valaszoljak milyen a 2 picivel..hat nem konnyu de teljesen jol belerazodtam:)
Mondjuk marha szerencses vagyok mert a nagylanyom:) 2 honapos kora ota atalussza az ejszakat..a kisebbik pedig 2 honapos kora ota csak 1x kell fel de sokszor o is atalussza:)
Szoval mazlista vagyok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!