Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy most sikerult...

Erikaakire kérdése:

Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van koztetek valaki(k), aki epp most a napokban nemvaraja, hogy megjojjon? Azert irtam ide,hogy kicsit masok sztorijarol is hallja, igy lehet gyorsabban telnek ezek a napok :). Remenykedem,hogy vegre sikerult a golyanak megkapnia a levelunket :) 3honapja irkalunk neki,de mindhiaba. Menstruacios cikusaim 28-30 naposak, utolso mens. okt. 15.-en volt meg. pe. elott, alatt es utanis voltunk egyutt parommal es mar nagyon bizom benne. vannak tuneteimis, bar ezek lelhet a premens tunetekis. Egyenlore annyi,hogy par napja, fajdogall a derekam, a hasamis fajdogal,neha szurkall,cicik enyhen fajdogalnak, ma pedig megszedultem foozes kozben,de ezt rafoghatjuk az idojarasrais. Szoval hat 50-50szazalek, mivel ez lehet mens. es egyarant terhessegi tunetis. Par nap mulva kiderul. Ha vasarnapig-hetfoig nemjon meg, akkor tesztelek. Ha van koztetek aki hasonlo cipoben jar, vagy netan csak irna ezzel kapcsolatban, szivesen olvasom. Szep estet.

2014. nov. 12. 20:15
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
sziasztok kedves elso: nagyon sajnalom, hogy megjott, hat akkor johet a kovetkezo remenyekkel teli honap. szerintem nekemis megfog jonni, mert nagyon gorcsolgetek, szoval idaig minden ugyanaz, de azert meg mindig picit remenykedek,mert anno lanyommal egesz 12. hetig fajdogalt es szurkalt a hasam. majd meglatjuk. a tesztet nemteszem fol, mert szerintem az negativ, en hiaba latom neha azt a valamit, mert leis fenykepeztem es ott nemlatni, szoval negativ. kedves 2. hat nemtudom lehetseges beagyazodasosis, par nap mulva nekedis kiderul. majd ird meg mege jott, vagy ha csinaltal tesztet. en most ugy jartam, hogy mama nemvettem uj tesztet, azert hogy kibirjam hetfoig, de ma megtudtam, hogy hetfon nemis tudnek, mert nalunk unnep van, szoval ha nemis jon meg, akkor is csak kedden tudok venni tesztet. addig is izgulgatok. sziasztok szep napot
2014. nov. 14. 16:25
 22/43 anonim ***** válasza:
Drukkolok nektek remelem baba lesz mindenkinel!!!:)
2014. nov. 14. 17:23
 23/43 A kérdező kommentje:
sziasztok lanyok. Hat mara sem semmi valtozas, meg nem jott meg, hasam epp ugy fajdogal, szoval szerintem mar uton van :) ja es a kiserletemnek nemlett eredmenye, nemnott kis semmi :) ha lesz valami valtozas megirom. sziasztok szep napot.
2014. nov. 15. 08:28
 24/43 A kérdező kommentje:
sziasztok. Tegnap este picit rozsaszin volt a wc papair, na mondom errol ennyit, estere tettem is be betet, de nemjott meg es most a papiron sem latni. hm nemtudom, de elegge gorcsolok, szoval tuti megjon, ja a es a cicik sem fajnak mar ugy
2014. nov. 16. 10:13
 25/43 anonim ***** válasza:

Szia,

Nekem kedden kéne megjönnie.

Tegnap este alul, de inkább bal felé nyilalt a hasam vagy egy órán keresztül és voltak benne elég erős görcsök is. Szóval rosszul voltam eléggé.

Ma a krémes folyásom ragacsossa vált. Ez vajon mit jelent?

Mellem továbbra is hol fáj, hol meg egyáltalán nem. (?)

Az h a rózsaszín folyásod elmúlt, szerintem az jót jelent! :-)

Neked mikor is kéne nem megjönnie?

2014. nov. 16. 11:44
 26/43 A kérdező kommentje:
szia, hat nemtudom mit jelenthet a ragados folyas, lehet surubbe valt. Volt akitol azthallottam, hogy mikor terhes lett eros folyasa lett, volt aki meg tizta szaraz volt, szoval lehet egyenfuggo.....a ciklusim 28-30 naposak egyszer igy, egyszer ugy, szoval csutortok es szombat kozott vartam. Hat nemtudom, mostis fajdogall a hasam es szurkall a bal oldalon csipotajon. Tegnap este pisilesnel lattam, hogy rozsazsin a papir, de reggel tizta feher volt a betet, valamint ma mar tobbszor voltam pisilni,mindig alaposn meglesem a papirt, de nemlatok semmit. Jaj de rossz ez a bizonytalansag. Akkor neked meg van 2napod. kitatas, szep napot
2014. nov. 16. 12:35
 27/43 anonim ***** válasza:

ja, hogy neked már meg kellett volna jönnie? :)))

akkor nagyon jó, hogy híre hamva sincs még! Izgi.

nekem is változó hosszúak a ciklusok, ezért én inkább az ovu utáni naphoz viszonyítok. Nekem attól számítva a 13. napon jön meg, ami kedden lenne.

mikor csinálsz tesztet? :)

2014. nov. 16. 12:48
 28/43 A kérdező kommentje:
igen mar megkellett volna jonnie. Bar mar arra is gondoltam, hogy most az utobbi 3-4 honapban mindig hamarabb jott meg par nappal a kelletenel, valamint az utolso 4-5 nap helyett, vagyis ugy rendesen 3napig szok meglenni utana pedig 2nap tisztulas, es az utolso eltartott 8napig, na szoval azis lehet, hogy ez veett most kesni fog. Na mindegy majdcsak kiderul. Ha nemfog megjonni, akkor kedden veszek egy tesztet, holnap nemtudok, mert nalunk unnep van es nincs patik. Addigis marad a bizonytalasag :)neked ha keddig nemjon tesztelsz?
2014. nov. 16. 13:01
 29/43 anonim ***** válasza:

igen, szerintem ha kedden nem jön meg, akkor szerdán fogok tesztelni. :) már ha eljutok olyan helyre ahol tudok venni tesztet.

merre élsz, hogy holnap ünnep van?

2014. nov. 16. 13:08
 30/43 A kérdező kommentje:
ja vagy ugy, ertem. En Szlovakiaban elek, Esztergomnal a duna masik oldalan levo Parkanytol nemmessze, vagyis Szogyenben. Huuuu hat ezt jol megfogalmaztam :) te amugy hova valosi vagy? Akkor kitartas, rem. neked sem jon meg es kivanom legyen szerdan egy gyonyoru ketcsikos teszted...
2014. nov. 16. 13:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!