Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kb. egy héttel a menzesz...

Kb. egy héttel a menzesz elött már lehetséges érezni vmit ha sikerult a baba?

Figyelt kérdés
Ugy értem hogy az esetleges beágyazodást? Már két napja érzem mintha meg akarna jönni. Elso terhességem lombikkal sikerult volna, csak sajnos ures petezsák miatt abortusz kellett. De akkor a lombik után 7.-ik napon pontosan ilyen tuneteim voltak. A menzeszem sosem pontos egy két nap eltéréssel, tehát kb. 5-8 nap mulva kéne nem megjonnie. Vagy ez a fájdalom mitol lehet?A peteérésem szerintem már megvolt. Ráadásul a homérsékletem is magasabb mint szokott, olyan kb mint az elso terhességemnél. szerintetek mennyi az esélye hogy ha eddig spontán 3 évig nem sikerult csak lombikkal most mégis lehetne rá esély? Mivel azt is hallottam hogy akinek kitisztitjak a méhét konyebben teherbe esik.
2013. ápr. 3. 17:31
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát szerintem nem nagyon lehet megkülönböztetni a beágyazódási görcsölést és a menszis mindjárt megjön érzést!Én pl nem gondoltam hogy babás vagyok mert az utolsó percig úgy éreztem hogy na megfog jönni! Aztán mikor már késett kb 1 hetet kezdtem gyanakoni és csináltam tesztet ami pozi lett! :)))

Tehát ha eddig nem volt menszi szerű fájdalmad előtte és az érzés olyan akkor természetesen lehet hogy az!!!

Ja és nekem nagyon fájt a cicim!!Nagyon drukkolok neked!!!!!18hkm

2013. ápr. 3. 18:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Hát nagyon remélem hogy az, bizok benne, mivel kb. 3 hete kezdtunk el ujra probalkozni, akkor telt le a 3 honap varakozasi ido a mutet utan. Nagyon orulnek neki, de azért ovatos vagyok, nehogy csalodjak. jovo 7en kiderul. Az elso terhessegemnel is igy fajt a hasam, olyan mintha megjott volna, raadasul meg pecsetelesem is volt 3 napig, azutan lett pozi a teszt. Hát azért a remény hal meg utoljára. koszonom!
2013. ápr. 3. 19:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Gyógyszer miatt korai peteérésem volt 11. nap, és pár napra a feltételezett beágyazódást követően émelygésem, hányingerem volt minden nap. Enyhe, de rendszeres volt, egy hét után már gyanakodtam, hogy ez valószínű nem gyomorrontás. :)
2013. ápr. 5. 22:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszi! Még mindig napjában tobbszor érzem a menzis fájdogálást, de más bajom nincs. A melleim nem fájnak, mint elsonel. Hát szerdán tesztelek, de nem sok esélye van a dolognak.majd jelentkezem.
2013. ápr. 6. 07:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Csajok szerintetek mi lehet velem? Még mindig nem jott meg, hála istennek, a tesztek negativak, kb. holnap nem kéne megjonnie, viszont allandoan faj kozepen alul a méhem, és kb két napja felváltva a bal és jobb oldalon néha apro szurasokat érzek.viszont a hasam nagyon feszit és tényleg ugy érzem hogy mindjárt megjon. ez már kb .napja érzem. Lehet hogy cisztám van? Két éve volt, akkor ugy emlékszem hogy nem volt tunetem csak nem jott meg. Tudom hogy nem vagytok orvosok csak véleményeket várnék hogy ki mire gondolna. De ha terhes lennék akkor azért már mutatnia kéne nem?
2013. ápr. 9. 18:17
 6/9 anonim ***** válasza:
hány napja késik?
2013. ápr. 9. 23:43
 7/9 A kérdező kommentje:
a ciklus.hu szerint ma kellene megjonnie.de 1-2nap elteres szokott lenni.ma teszteltem negativ lett.kezdem azt erezni hogy megsem baba van a dologban.
2013. ápr. 10. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia,én is pont ebben a helyzetben vagyok kb ovu után 5-6nappal olyan érzésem van mintha meg akarna jönni.Nekem is 16án kellene meg jönnie,Eddig soha nem éreztem ezt csak menzesz elött 1 nappal,nem is értem miért van ez plusz fáj még a mellbimbóm is.Reménykedem h baba,de bennem is meg fordult h esetleg nőttek a cisztáim mert PCOs vagyok.
2013. ápr. 10. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

szia! az vagyok aki kérdeztem mióta késik.

Szóval sztem ha még csak max pár nap, akkor nem biztos a baba, mert ilyen előfordulhat. De akár lehet az is. Sajnálom ha nem sikerült esetleg most, de remélem sikerülni fog nemsokára!

2013. ápr. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!