Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetseges, hogy most sikerult...

Erikaakire kérdése:

Lehetseges, hogy most sikerult a kisteso?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van koztetek valaki(k), aki epp most a napokban nemvaraja, hogy megjojjon? Azert irtam ide,hogy kicsit masok sztorijarol is hallja, igy lehet gyorsabban telnek ezek a napok :). Remenykedem,hogy vegre sikerult a golyanak megkapnia a levelunket :) 3honapja irkalunk neki,de mindhiaba. Menstruacios cikusaim 28-30 naposak, utolso mens. okt. 15.-en volt meg. pe. elott, alatt es utanis voltunk egyutt parommal es mar nagyon bizom benne. vannak tuneteimis, bar ezek lelhet a premens tunetekis. Egyenlore annyi,hogy par napja, fajdogall a derekam, a hasamis fajdogal,neha szurkall,cicik enyhen fajdogalnak, ma pedig megszedultem foozes kozben,de ezt rafoghatjuk az idojarasrais. Szoval hat 50-50szazalek, mivel ez lehet mens. es egyarant terhessegi tunetis. Par nap mulva kiderul. Ha vasarnapig-hetfoig nemjon meg, akkor tesztelek. Ha van koztetek aki hasonlo cipoben jar, vagy netan csak irna ezzel kapcsolatban, szivesen olvasom. Szep estet.

2014. nov. 12. 20:15
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Én Pest megyében élek, Bp-hez közel, Őrbottyánban. (Fót, Veresegyház környéke)

Majd írj ha teszteltél!!!

Drukkolok hogy pozi legyen!

2014. nov. 16. 13:29
 32/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy vagy?

Nekem valószínűleg meg fog jönni, már lehet h ma. 2 tizedet esett a hőm, uh esélyes nagyon a mensi. :-(

2014. nov. 17. 07:02
 33/43 anonim ***** válasza:

jelentem: megjött! :(

veled mizu?

2014. nov. 17. 20:24
 34/43 anonim ***** válasza:
sziasztok 11 vagyok eltüntem mert rossz volt a netem nálam még semí jele a menzesznek remélem nem is lesz tünetek nincsenek
2014. nov. 18. 06:45
 35/43 anonim ***** válasza:

Szia 11-es!

Neked még megy a drukk!!!!! Mikor kéne nem megjönnie?

Erzel valamit?

2014. nov. 18. 07:26
 36/43 anonim ***** válasza:
9-10- kére nem vártam az óta se jött meg de viszont hö hulámók vanak minden nap már másfél hete nekem nem volt még terhesen se meg meg nöt az étvágyam hát nem tudom mílesz nagyon félek atol hogy a ciklus 20 napján az a piroska vér menzesz volt de az meg nagyon fura mert szinte alig volt valami nem tudom de péntekig kibirom a tesztet
2014. nov. 18. 08:41
 37/43 anonim ***** válasza:
ja még a patanásók is kijöttek rajtam mikor meg kellet volna jönnie mondtam is na meg fog jönni de most már teljesen eltüntek.
2014. nov. 18. 08:46
 38/43 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Hat sajna tegnap nekemis megjott vegul. Nemis voltam gep elott, mert kicsit magamba szaltam. Evek ota nemaludtam napkozben, de tegnap banatomban eluldtam, vagy harom orat. Hat akkor neked is megjott, sajnalom....Aztiii hat te nagyon eros vagy, hogy megbirtad allni a tesztet. Kivanom, hogy pozi legyen, majd ird meg mi lesz. De amugy ha elment azota masfel het, me varsz egesz pentekig? Kitarta. sziasztok es koszonom, hogy irtatok.
2014. nov. 18. 18:45
 39/43 anonim ***** válasza:

igen, ezt én sem értem, hogy miért vársz még mindig a teszttel péntekig?

Kedves Kérdező!

sajnálom, hogy megjött, és hogy így magadba zuhantál! :(

Fel a fejjel, jönni fog az a babuci, ne keseredj el!!!

én mos belevetettem magam a fogyókúrába, hátha lemegy pár kiló mire a Kistesó beköltözik a pocakba! :)

ebben legalább el lehet érni sikereket, ha akarja az ember. :)))

2014. nov. 18. 20:52
 40/43 anonim ***** válasza:

sziasztok azért várok pőntekig mert 5-éve várok már babára minden rendben nálunk csak valamíjért nem jön össze és annyi negatív tesztem volt már hogy az csak na amikor a lányom sikerült akkor meg vártam hogy elteljen az a hónap.

Ennek már 8-éve

2014. nov. 19. 06:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!