Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki probalkozik ebbe a honapba...

Ki probalkozik ebbe a honapba a babaval?

Figyelt kérdés

#vggv
2014. nov. 7. 11:44
 61/93 anonim ***** válasza:

A mensid keshet az izgalomtol is es bezavarhat a fogamzasgato urulese is. PCO is lehet a hatterben esetleg prolaktin (azt hiszem pajzsmirigy is de arrol nem nyilatkozom mert azt meg nem gyujtottem be 😉)

Esetleg lehetett kesei peteeresed (pco miatt nekem van, hogy 2-3 szor probalja kilokni a szervezetem a petesejtet igy mindig attol szamitodik ujra a 14 nap igy neha van 40 nap koruli honapom is).

Prolaktint vervetelbol ki lehet deriteni a pco-t uh val.

Mindketto jol kezelheto. Prolaktinnal nagyon jo a mastodydon. Tobb ismerosomnek is azzal jott ossze a babaja. Nekunk is.

Baba neme. Kb mind1. Meg van a 2 hercegnom, de egy harmadiknak nagyon orulnek 😊 persze fiunak is, de mindenunk rozsaszin igy mindenbol ujat kene venni 😊

2014. nov. 10. 20:17
 62/93 A kérdező kommentje:
irjatok hogy mikor voltatok egyutt a parotokkal?nekem 30.-an jott meg de nem ugy mint szokott.egyutt voltunk. 1-jen,4-en,8-an es 10.en.elvileg 2 nap mulva lesz peteeresem mivel lanyt szeretnenk igy meg ma egyutt leszunk de utana csak vedekezessel.szerintetek osszejohet a baba?
2014. nov. 11. 11:12
 63/93 anonim ***** válasza:
Mi 2 naponta vagyunk egyutt. Nem "babagyartas" miatt, hanem akkor van este itthon a ferjem 😊 de elmeletileg igy a legjobb 😊
2014. nov. 11. 11:19
 64/93 anonim ***** válasza:

A barátnőm kisfia a 8.napon fogant(28napos ciklusoknal) es fiu...

En erre a módszerre nem adnék,sok embernek nem jott be.

Persze egy próbát megér;-)

2014. nov. 11. 12:08
 65/93 A kérdező kommentje:
amikor meg nem volt gyermekem csak azt mondta ha nekem egyszer gyerekem lesz tuti fiu.csak fiam lehet.es az is lett.mostt viszont csak azt tudom elkepzelni hogy lanyom legyen.csak arra gondolok csak lanyom lehet fiam nem :) remelem bejon a megerzesem
2014. nov. 11. 12:14
 66/93 A kérdező kommentje:
lanyok en nem ertem hogy mi tortenik velem.ma szurkal a hasam alja es erzekeny a cicim.es most vettem eszre hogy a cicimbol jon valami szintelen.nektek volt ilyen?
2014. nov. 11. 17:15
 67/93 A kérdező kommentje:
sziasztok lanyok.mi ujsag veletek?mikor teszteltek?
2014. nov. 14. 11:11
 68/93 anonim ***** válasza:
Lattok masodik csikot? [link]
2014. nov. 14. 12:18
 69/93 anonim ***** válasza:
Ez talan jobb kep lett [link]
2014. nov. 14. 12:19
 70/93 A kérdező kommentje:
en latok egy halvany masodik csikot.de holnap vagy holnap utan tesztelj megint.mert nekem is ilyen volt honap elejen es megsem vagyok terhes.idobe kijott a masodik csik?
2014. nov. 14. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!