Ki probalkozik ebbe a honapba a babaval?
Figyelt kérdés
#vggv
2014. nov. 7. 11:44
11/93 anonim válasza:
Sziasztok!
Mi is a 3. babat szeretnenk! 17.-re nemvarjuk:)))
Mindenkinek drukkolok!!!
12/93 anonim válasza:
Mi is 3-ik babát szeretnénk :)
A héten kaptam tüszőrepesztő szurit.
13/93 anonim válasza:
4.babat szeretnénk,ez a 8.honapunk.
19.re nem varom.
Sok sikert mindenkinek!
14/93 anonim válasza:
Sziasztok, en is 3. babat szeretnek, remelem, valamikor most mar osszejon... 2 eve probalkozunk ugy, hogy kozben volt ketto spontan veteles es egy pozitiv teszt utani menzesz, ami nyilvan szinten korai veteles volt... :( A vizsgalatok eredmenyei jok, lehet, hogy tul stresszes vagyok, mar nem tudok mire gondolni. Fogom en is mindenkinek a csipiszt!
15/93 anonim válasza:
3éves fiú mellé várjuk a tesót :) 15dikén nem várom :)
16/93 A kérdező kommentje:
nagyon drukkolok mindenkinek.remelem mindenki hamarosan pozitivat tesztel.vagyunk egy paran :)
2014. nov. 7. 14:18
17/93 anonim válasza:
2. Vagyok. Mi is angliában élünk 😊
En csak folsavat szedek egyenlore. Tegnap elött ovuláltam.
18/93 anonim válasza:
Nekünk 3. próbálkozós hónap. Első baba. :) Tegnap volt ovum. 20-ára nem várom és remélem nem jön meg. :) Én drukkolok mindenkinek!
19/93 anonim válasza:
Március óta minden hónapban próbálkozunk, szóval én már annyira azért nem bízom benne, hogy pont most sikerülne, de azért hátha. Második bébi lenne amúgy, a jelenleg 7 éves kisfiunk leendő kistesója.
20/93 A kérdező kommentje:
nekem az elso kisfiam 8 honap utan jott ossze.annyira ragorcsoltem akkor a babara hogy nem jott ossze.aztan mikor azt mondtam majd jon ha jonni akar kovetkezo honapba pozitiv lett a tesztem. :) most megprobalok nem ragorcsolni es sok ananaszt,fuget,, granatalmat es meg sok mas gyumolcsot eszek
2014. nov. 7. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!