Ki probalkozik ebbe a honapba a babaval?
Figyelt kérdés
#vggv
2014. nov. 7. 11:44
1/93 anonim válasza:
Jelen!:)ez a 4-dik próbálkozós hónapunk,és egyben az utolsó is,mert ha most sem sikerül akkor dec.-től megyek vissza dolgozni.Egyébként 3-dik baba lenne:)Te is mesélj magadról kérdező:)
3/93 anonim válasza:
Mi csak decemberben kezdjük. 2. baba lenne! De azért betársulnék,ha nem gond! :)
4/93 anonim válasza:
Jelen :) 2 hónap, és első baba. Sajnos pont tegnap jött meg.. Na de utána új remények :)
5/93 A kérdező kommentje:
sziasztok.nekem van mar egy 3 eves kisfiam.nekem is 1 hete jott meg a menszim,de remelem ebbe a honapba osszejon a kisteso :) a kisfiam mar nagyon szeretne :) en szedek terhesvitamint es a parom is sok vitamint szed :)
2014. nov. 7. 12:04
7/93 A kérdező kommentje:
mi angliaba elunk [link] ilyet akartunk neki venni.de szed multivitamint meg sok gyumolcsot eszik o is igy nem vesszuk meg ezt a vitamint
2014. nov. 7. 12:37
9/93 anonim válasza:
sziasztok! csatlakoznék!
ez a 3. próbálkozós hónapunk!
2 napja késik,és a menstruáció kicsi jele se jelentkezett még. ( régebben már 2 nappal előtte baránázás volt,most meg semmi)
szerdán csináltam egy tesztet este...negatív.
Ma reggel első vizeletből csináltam újra, és még mindig negatívnak látom....
szóval várok...
10/93 anonim válasza:
Sziasztok. Én most 12.ére nem várom. Ez a 2.hónapunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!