Ki probalkozik ebbe a honapba a babaval?
sziasztok!
Én kicsit el vagyok szontyolodva, és reménykedek abba hogy Ti kicsit tudtok majd bíztatni. Már írtam ide, hogy 3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót. Azóta mindig 4.-én erős görcsök jelentkeztek, éjjel pedig barna folyás. 5.-én pecsételő vérzés, és mindig pontosan 6.-án jött meg rendesen a menstruációm. ez ki is tartott 5 napig!
Most, ebbe a hónapba 4.-én este nagyon erősen szúrkált a hasam... ( nem is úgy görcsölt,mintha megjönne,persze úgy voltam vele,hogy azért fáj,mert meg fog jönni)
de nem jött meg!
5.-én semmi változás, nem fájt a hasam azóta se, se barnázás, se a menstruációra semmi jel nem volt.
Napközbe vettem egy 25 érzékenységű (asszem így kell mondani...) terhességi tesztet,mert volt egy olyan érzésem, hogy kelleni fog.
Úgy voltam vele,majd 7.-éig ha nem jön meg, akkor reggel csinálok egy tesztet.
Aztán 5.-én este nagyon megkívántam a pizzát,és elmentünk a közeli pizzériába. Ahogy kihozták a pizzámat, egy szelet után felkeveredett a gyomrom, elsápadtam, és mondtam a páromnak, hogy most vagy futunk haza, vagy összehányom az éttermet. Zavart minden kajaszag, és nagyon rosszul voltam. Mire hazaértem, a friss levegőn jobban lettem, szóval nem hánytam végülis. ( de napok óta hányinger, étvágytalanság kerülgetett már)
Összekombináltam a dolgokat, hogy lehet hogy tényleg terhes vagyok,és ahogy hazaértünk, még aznap este (azaz 5.-én,nemvárt előtti napon) megcsináltam a tesztet.
A teszt negatív lett, és úgy voltunk vele, hogy akkor biztosan meg is jön holnap,rendesen az idejébe.
Persze nem jött meg... Semmi, se barnázás, se pecsételő vérzés.
nemvárt utáni reggelen (azaz 7.-én) reggel, első vizeletből újra negatívat teszteltem.
Ilyenkor már eléggé el voltunk kenődve a Párommal, de bíztunk abba, hogy csak nem mutatja még ki a teszt sem.
Következő tesztet pedig 9.-én, vasárnap este csináltam,mert már nem bírtam ezt a bizonytalanságot.
Persze negatív. De akkor már nagyon kibuktam :(
Miért késik ? vagyis, miért nem jön meg? Már kezdek cisztától, ráktól kezdve minden nyavalyát magamba beszélni.
Viszont ha belegondolok, 5 nap alatt 3szor teszteltem, ami elég túlzás végülis...
Az utolsó teszt is,csak nem várt után 3. napon volt... lehetséges hogy még túl korai,és a teszt se mutatja ki?
Már nem merek reménykedni...
Annyira tökéletes lenne az életünk, pont most most újítottuk fel a kis lakásunkat, otthonos minden, és gyönyörű, most volt az esküvőnk a Párommal! Már csak a baba hiányzik, de nagyon szeretnénk már!
Most próbálom visszafogni magam, hogy a héten nem tesztelek, csak szombat reggel. Akkor a nem várt után már 9 nappal leszek. akkor lehetséges hogy már kimutatná ha lenne baba?
Vagy ha lenne baba, már most is mutatná? 2-3 nap késéssel?
Bizakodjunk még? :(
Köszönöm ha ezt egyáltalán végigolvassa valaki.. sajnos erről senkinek nem tudunk beszélni,mert az egész család már várja a kis"unokát" és félünk,hogy elszólnánk a dolgot, és aztán még mi magyarázkodnánk, hogy nem, mégse vagyok terhes... viszont kezdünk nagyon letörni... Olvastam olyan kommentet, akinek csak 15.napon mutatta ki a teszt...
Szerintetek? Nagyon várom a válaszokat!
Mindenkinek fogom a csipiszt, és sok szerencsét babaügyben!
22L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!