Meg lehet valahogy tudni, hogy csak késik, elmarad ebbe a hónapba a mensi vagy csak később fogant a baba?
Figyelt kérdés
Ma vagyok a ciklus 36. napján. A 33. napon csináltam tesztet, az negatív volt.
Orvos szerint várjak, nincs értelme megvizsgálnia.
Szeretnénk babát. Nem török össze, ha nem sikerült most, de ez a bizonytakanság nagyon rossz.
2014. júl. 3. 12:56
1/2 anonim válasza:
Szia,nem tudom milyen hosszú a cilusod. Nekem átl. 36 nap volt,a 35. napon negatívat teszteltem, sőt még a 40. napon is, és valamin nagyon halványat tegnap azaz a 43.napon láttam csak, ergo egy hét késés után. Szóval ebből kiindulva, lehetsz még terhes. Nekem sem volt már egy hétig csak a remény. Folyton figyeltem magam, görcsölt a hasam, mondom tuti megjön, és így teltek a napok. Sajnos ilyenkor a doki sem sokat lát. Egyedül valamiféle reményt az adhat, ha vezetted a reggeli hőidet. Nekem átl.ban 36.5-6 körül voltak a hőim, de egy hete kb. vagy már több mint egy hete, nem is tudom, 36.9 vagy 37. Ha magasan van a hő, akkor nagy valószínűséggel van baba. Én csak erre tudtam támaszkodni. Várnod kellene még pár napot, sajnos egyenlőre nincs más. Szorítok!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
Eddig a leghosszabb ciklusom 32 napos volt. Görbét sajna nem tudok vezetni, mert nem mindig ugyanakkor kelek.
Ha még mindig semmi, egy hetes késésnél tesztelek legközelebb.
Neked akkor később fogant, és mikor tesztelsz még egyet? Amúgy gratulálok!! :)
2014. júl. 3. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!