Kisfiam utálja a takarót, rá lehet valahogy szoktatni?
Nem viseli el magán, fél perc alatt lerúgja. Most nem baj, mert nyár van, de később jó lenne ha betakarózna. 16 hónapos. Meg lehet vele szerettetni valahogy?
Hálózsákban nincs el 1 percet sem....
Télen úgy be volt öltöztetve, hogy rossz volt nézni... :-D hosszúujjú body, harisnya, meleg pizsi, ....
Nem fázott, szólt volna, nem az a típus aki csendben szenved, de az az igazság, hogy előre aggódom a fűtésszámla miatt.... Jó lenne valahogy megszerettetni vele a takarót, remélem változik magától, de ha nem? Mit lehet csinálni?
5-6 év még odébb van :-) Addig mi lesz?
kedves 5-ös, igen, tudom, hogy igazad van, valószínűleg ez is így lesz. De azért addig amíg magától meg nem oldódott a probléma, te is mindent elkövettél, nem ? :-)
Ilyenek az aggódó anyukák :-)
6.
hát persze,nem oltogatásnak szántam. ahogy írtam, nálam is kiemelt kérdésekről volt szó, amin egy csomót filóztam, meg mindenfélét kipróbáltam, h mire odajutunk, meg legyen oldva általam. aztán nem sikerült, pedig minden követ megmozgattam. és amikor odaértünk ő megoldotta. pedig mennyit görcsöltem, h mi lesz....
abszolút így van, nem kioktatásnak szántam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!