Át lehet valahogy szoktatni egy 6 hónapos babát, hogy egy órával később keljen?
Figyelt kérdés
Az óraátállítás óta nem szokott vissza a fél7-7-re,viszont este eddig is,és most is fél 9 körül alszik el.Nekem is ugyanúgy van vagy 10 fél 11 mire lefekszek,viszont ez a reggeli mínusz egy óra teljesen padlóra küld.Át lehet őt szoktatni,vagy szokjam meg én? :) Amúgy hiába kel fel korán,ugyanúgy 7 kor reggeliztetem,gondoltam hátha rájön,hogy kár korábban kelni,de nem.Tök jól elvan az ágyában,a gond csak annyi,hogy az ébredés utáni pityergésből meg kell vigasztalni-ami annyi,hogy kiveszem,megpuszilgatom,és kész-de ha már ennyire felkelek,nem tudok visszaaludni míg ő molyol.2010. nov. 7. 07:46
1/1 anonim válasza:
Át lehet természetesen szoktatni, csak nem egyszerre - minden nap 5-10 perccel késöbb fektesd, mint most, pár nap után újra valamivel késöbb, amit a megfelelö idöre átáll.
Mi annak idején, mikor még kicsit voltak, már az óraállitás elött két héttel legkésöbb elkezdtük az átszoktatást, így mire odakerült sor, már alig volt eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!