A párommal nagyon szeretnénk babát. Junius 28-án kéne megjönnie de párommal egész honapon átígyekeztünk hogy baba legyen. Most vannak nagyon fura görcseim ami olyan mint ha meg akkarna jönni de valahogy más. Szerintetek lehet baba?
Nekem semmi előjele nem volt a terhességnek. Amikor meg kellett volna jönni, akkor ugyanúgy fájt a hasam, mint mensikor, és elkezdett feszülni a mellem.
A terhestünetek nálam később jöttek, kb. 6 hét után.
Tehát az esetedben azt mondanám, hogy lehetsz terhes, de ezekből még nem lehet tudni. Ha nem jön meg, tesztelj majd egyet, és reméljük pozitív lesz.
Első vagyok: nekem mensi kimaradása után 4 nappal lett pozitív a tesztem!
Várj még egy kicsit, és ha nem jön meg (az már jó jel), akkor inkább később tesztelj, minthogy csalódj!
:D
Tavaly voltam így. Jún. 28-án kellett volna megjönnie. Nem volt tünetem semmi, csak hogy nem jött meg. Nagyon nehezen, de vártam júl. 1-ig. Pozitív lett :))) 2 héttel utána jöttek a tünetek. 16 hetes kislány anyuja :)
a 37 fok feletti hő az jó jel!
tesztelj nyugodtan 28.-án. ha terhes vagy akkor már most is az vagy és akkor ki kell hogy mutassa.
majd írd meg mi lett, jó??
2 kisfiú anyuja
Köszönöm!Én mindenképp meg írom hogy pozitív vagy ha nem:(
Az biztos hogy reggel meg néztem a cicimet és olyan volt mint amikor meg szokott jönni a mensesem de most 2szer akkora lett estére:)!37,2 volt reméljűk tényleg pocaklakó lesz!!!!köszönöm 2kis fiú anyukája!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!