A párommal nagyon szeretnénk babát. Junius 28-án kéne megjönnie de párommal egész honapon átígyekeztünk hogy baba legyen. Most vannak nagyon fura görcseim ami olyan mint ha meg akkarna jönni de valahogy más. Szerintetek lehet baba?
Én is csak azért írok, hogy utána nyomon tudjam követni az eseményeket, mert nagyon izgulok Érted!
Annyit tudok írni, ha úgy érzed, hogy ilyen még nem volt, akkor ez biztos jelent valamit!!! :)) Nekünk sajnos még nem jött össze, de kitartóan próbálkozunk! :)
Szia! Nekem is a nem várt előtt 4 nappal pozitív lett a teszt, ráadásul esti vizeletből! Nekem is megjön érzésem volt, pisiltem ha kellet-ha nem, és a pocakom szintén meg volt puffadva! Az "eredmény" épp ebéd utáni tentén van.
Jaajj tök izgi!:-) Én is várom, hogy megírd az eredményt! Addig is nyugi és drukkolok!
(Amúgy lehet, hogy én meg a 2.babámat várom!:-))
Már azon gondolkoztam hogy vagy este meg nézzem vagy reggel!Szerinted???
Olyan érzésem van hogy mint ha ott lenn tüzelni az egész mint ha égne!És állandóan az az érzés hogy meg akar jönni de nekem ez már 3napja!Ciciim is jól megduzzadtak!Annyira aranyosak vagytok hogy így drukkoltok nekem!Köszönöm ez nagyon jól esik!!!!!:):):))Mindenképp közlöm veletek az eredményt!!!
Szia!
Én is drukkolok! :)
Nekem is a nemvért előtt egy héttel lett pozitív a tesztem, középidős peteéréssel :)
A hőm 37 körül volt, állandóan rohantam a wc-ra, mert hol azt éreztem, hogy jujj megjött, vagy 2 csepp pisitől éreztem azt, hogy most azonnal bepisilek :)
Nekem a mellbimbók voltak érzékenyek, még a zuhanytól is fájtak :)
Szerintem reggeli pisiből tesztelj, de ha nem mutat semmit még akkor se kenődj el, mert előfordulhat, hogy csak pár nappal a nemvárt után lesz pozitív!
:)
Szorítok!
két kisfiú és egy pocaklakó kistöki anyukája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!