Ki probalkozik ebbe a honapba a babaval?
Figyelt kérdés
#vggv
2014. nov. 7. 11:44
21/93 anonim válasza:
Én jövőhétvégére nem várom.Ez az első próbálkozásunk így együtt.Mindkettőnknek van egy-egy fiú az előző kapcsolatból.
22/93 anonim válasza:
Mondanám, hogy próbálkozok, de most lett egy nagyön pozitív tesztet. 3 hónap. Azt sem tudom mit csináljak.
25/93 A kérdező kommentje:
22es Gratulalok neked es nagyon jo egeszseget kivanok nektek :)
2014. nov. 7. 21:53
26/93 A kérdező kommentje:
hello lanyok.tudtok nekem segiteni?az a helyzet hogy oktober 30an jott meg a menszim es 3.an elmult.viszont 5.en meg most este volt 1-1 barnazasom(1 nagyon pici).nem tudom mi ez.raadasul nagyon sokat eszek mostanaban es 3 napja szedulok is pedig a vernyomasom is rendbe van.mi ez?az elobb elezdett szurkalni a hasam alja utana meg volt 1 barna folt.olyan erzes mintha megakarna jonni
2014. nov. 7. 21:57
27/93 anonim válasza:
Ovulacios verzes? Beagyazodashoz korai kiveve ha volt spontan peteeresed 7-10napja.
28/93 anonim válasza:
Amugy en is zabalok kb. De nekem meg az ovu hatasa. 24.en jott meg utoljara.
29/93 A kérdező kommentje:
26.an egyutt voltunk vedekezes nelkul
2014. nov. 7. 22:28
30/93 anonim válasza:
Akkor par nap mulva tesztelhetsz egyet ha van teszted es nem sajnalod ra a penzt ha megis negativ lesz. Drukkolok hozza :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!