Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegyitet szedtem ebbe...

Clostilbegyitet szedtem ebbe a hónapba! Talán sikerült?

Figyelt kérdés

sziasztok..clostit szedtem ebbe a honapba 15-én jött meg 5 napig szedtem 2x1 adagot..25-én peteérésem és 24 naposak a ciklusaim..

Peteérés után vagyok de viszon nagyon fáj a derekam szó szerint leszakad a mellbimbom meg borzasztoan fáj

Az alap höm 35.2-3 most fel ment 36,3-re

Jelenthet valamit?

2014. szept. 29. 17:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha jól értem 9.re nem várod?mert akkor meg nagyon korai barmit is jósolni.

Nekem ettol a gyógyszertől mindig erosebb tuneteim voltak (ovilaciokor,verzes elott) akkor is mikor nem sikerült,es amikor osszejott a baba.Sajnos en ezek alapjan azt mondom neked,erre ne alapozzál.

2014. szept. 29. 20:47
 2/2 anonim ***** válasza:
szia,szerintem még korai bármit mondani. a 35.2 alaphő nagyon alacsony, pajzsmirigy rendben van? linkelnél egy hőgörbét?
2014. szept. 30. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!