Szerintetek? Ennyitől sikerült volna?
Miért ne lehetne terhestünet a szédülés és a hányinger???
Igen, lehet az. Viszont lehet az is,hogy változik a hormonrendszered, és attól van.
Ne az elmúlástól hanem a megjöveteltől számold. Tehát kb 2,5-3 hete jött meg utoljára. A pár csepp vér lehet beágyazódás is. A szédülés, hányinger nagyon korai lehet, hiszen ha be is ágyazódott, max 1-2 hetes lehet a magzat, én még soha nem hallottam, hogy ilyenkor bárkinek is volt hányingere.
Én is inkább arra tippelek, hogy a gyórgyszer után változik a hormonrendszered.
aug 30.án jött meg. szept3.án múlt el. az első babámnál semmi tünetem em volt. ott egyszerüen éreztem hogy terhes lettem, és nemvárt elött egyhétel erős pozim volt.
anyukám az elő példa rá, hogy ahogy megvolt a beágyazódás attól a perctől hányt szülés napjáig és végig a szülét!
EPF -től lehet, ami a korai terhességi tüneteket illeti simán lehet már a Fogantatás napjától - nemrég olvastam utána ennek, és teszten is gondolkoznak, hogy nem a HCG-s tesztet fogják egyes esetekben hanem ezt a tesztet mert ez valóban a fogantatás pillanatában kezd termelődni.
szóval igen lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!