Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ennyitől sikerült...

Szerintetek? Ennyitől sikerült volna?

Figyelt kérdés
gyógyszer utáni első hónapban vagyunk. a mensim szept 3.án múlt el. onnantól 2 naponta együtt voltunk. párnapja volt pár csepp vér a tisztaságin. azóta nagyon szédülök, és kerülget a hányinger. létezne hogy már megfogant a baba?
2014. szept. 16. 11:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Vér már lehet beágyazódás, de a szédülés, hányinger szerintem még nem lehet terhes-tünet.
2014. szept. 16. 11:27
 2/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne terhestünet a szédülés és a hányinger???

Igen, lehet az. Viszont lehet az is,hogy változik a hormonrendszered, és attól van.

2014. szept. 16. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Ne az elmúlástól hanem a megjöveteltől számold. Tehát kb 2,5-3 hete jött meg utoljára. A pár csepp vér lehet beágyazódás is. A szédülés, hányinger nagyon korai lehet, hiszen ha be is ágyazódott, max 1-2 hetes lehet a magzat, én még soha nem hallottam, hogy ilyenkor bárkinek is volt hányingere.

Én is inkább arra tippelek, hogy a gyórgyszer után változik a hormonrendszered.

2014. szept. 16. 11:42
 4/10 A kérdező kommentje:

aug 30.án jött meg. szept3.án múlt el. az első babámnál semmi tünetem em volt. ott egyszerüen éreztem hogy terhes lettem, és nemvárt elött egyhétel erős pozim volt.

anyukám az elő példa rá, hogy ahogy megvolt a beágyazódás attól a perctől hányt szülés napjáig és végig a szülét!

2014. szept. 16. 11:49
 5/10 anonim ***** válasza:
És én is példa vagyok a korai hányingerre.
2014. szept. 16. 11:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt mondtam,hogy ilyen korán a hányinger még korai....de oké, igen, lehet beágyazódás és a babától szédülsz :D
2014. szept. 16. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:

EPF -től lehet, ami a korai terhességi tüneteket illeti simán lehet már a Fogantatás napjától - nemrég olvastam utána ennek, és teszten is gondolkoznak, hogy nem a HCG-s tesztet fogják egyes esetekben hanem ezt a tesztet mert ez valóban a fogantatás pillanatában kezd termelődni.

szóval igen lehet :)

2014. szept. 16. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha mar tüneted van, lehet, hogy a teszt mar ki is mutatna. Mikor fogsz tesztelni?
2014. szept. 16. 13:42
 9/10 A kérdező kommentje:
hát nem is tudom. lehet holnap reggel. érdemes lenne már?
2014. szept. 16. 14:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is éreztem a hányingert és a cicifájást , és nemvárt előtt 4 nappal lett pozi a teszt:)
2014. szept. 17. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!