Lehet, hogy sikerült?
Első próbálkozós hónapunk a férjemmel. Szinte 2-3 naponta együtt voltunk végig. A ciklusaim nem éppen szabályosak: 26-35 nap között vannak, 31. napon vagyok ma, egyenlőre semmi jele a mensinek, bár tegnapelőtt olyan mindjárt megjön érzésem volt. Eddig nem hőmérőztem, viszont 5 napja éreztem, hogy hőemelkedésem van(azt hittem össze szedtem valamit, de más tünet megfázásra nincs), megmértem:37,3 volt este, azóta minden este megmérem, maradt a 37,3. Az alaphőm átlagosan 36,4-5 volt eddig.
Lehetséges, hogy elsőre sikerült a dolog? Tudom, a teszt megadná a választ, de olyan jó reménykedni, hogy várok még pár napot azzal a teszttel :)
Az esti vagy napközbeni hőnek semmi jelentősége. Kizárólag az ágyban még felkelés ELŐTT mért hő a mérvadó. Tulképp az is csak összefüggéseiben.
De ettől akár terhes is lehetsz.
Csinálj tesztet!
Vagy terhes vagy vagy nem! Sok lehetőség nincs!
Ha meg várni akarsz, minek túráztatod magad a kérdés kiírásával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!