Mennyire befolyásolja a teherbeesest az, hogy novemberben találtak egy 43mm-s cisztat, és hogy páromnak gyermekkorában 11evesen műtéttel sikerült lasszallitani az egyik herejet? Fennt maradt a hasfalaban. Járt már így valaki? l
Szia!
Én csak a saját tapasztalatomat tudom elmesélni.
Fél éve próbálkoztunk a babával, de nem sikerült. Tavaly decemberben nagyon görcsöltem, és kiderült, hogy cisztám volt, de azt mondta a doki, hogy műteni kell.
Anyósom rábeszélt, menjek el természetgyógyászhoz (pontosabban lábmasszőrhöz), hátha segít. Még a műtét időpontjának megbeszélése előtt voltam három (!) alkalommal, és úgy mentem vissza időpontra és vizsgálatra, hogy a doki azt mondta, emlékszik, hogy nagy cisztám volt, de most semmi.
Én nem hittem ebben, még ma sem igazán, de használt, éppen itt alszik mellettem a majdnem egy éves pici lánykám. :)
Szerintem egy-két alkalommal menj el talpmasszőrhöz, mondd meg, hogy cisztád van, biztos vagyok benne, hogy utána már nem lesz. :) Nekünk utána hamar összejött a baba.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!