Ki nem várja 31-ére/elsejére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Elsejére nem várom, már alig bírom visszafogni magam, hogy teszteljek. Ti mivel győzitek meg magatokat, hogy várjatok a teszteléssel?2014. okt. 27. 20:56
31/42 anonim válasza:
Hali!
Kérdező!Néztem a teszted és nem tudom eldönteni van-e ott valami,lehet hogy káprázik a szemem,de mintha lenne.Holnap újra tesztelsz?
Masni!Jó sok tüneted van akkor ami nem szokott.Nekem hasszurka és megszűnt mellfájdalom jelez hogy valami más...máskor ilyenkor már bedurran a mellem,mirigyes nagyon amúgy is.
Én reggel tesztelek ha nem jön meg.Jó éjt és pozi tesztet kívánok Mindenkinek!
J.
32/42 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, ma reggel teszteltem újra, de teljesen negatív lett :'( a tegnapi teszten az biztos csak száradási csík akkor :( Nagyon el vagyok keseredve, úgy érzem most már biztosan nem fogok pozitívat tesztelni ebben a hónapban. Azért nektek drukkolok, remélem a ti tesztjeitek szép kétcsíkosak lesznek.
2014. okt. 29. 07:39
33/42 anonim válasza:
Én tegnap ellőttem az utolsó teszteket, úgyhogy veszek újakat. Többiek, ti hogy álltok? K.
34/42 anonim válasza:
Sziasztok! Reggel teszteltem egy negatívat:(
Aztán 10kor megjött a mensim:(
Viszont pozitívként fogom fel azt a részét hogy a palástfűtea nekem bevált ezek szerint.Kitolta a ciklusom 21-23napról 25re.
Most nagyobb eséllyel leszek terhes legközelebb.remélem.
Új hónap!Új esély!Senki ne keseredjen el!
J.
35/42 anonim válasza:
Masni vagyok: tudom megígértem, de nem bìrtam ki... Egy nagy, kövér negatív lett.
36/42 anonim válasza:
Sziasztok. 1-es vagyok. Egy másik kérdéshez ezt írtam, igazából leírom ide is, mást nem tudok elmondani :) Vasárnapra nem várom naptáram szerint, de általában 15. dpon jön meg, az pedig, ha minden igaz, pénteken lesz. Úgy döntöttem, nem várom meg a hétfőt, hanem szombat reggel tesztelek :) Ma is akartam már, de csak kitoltam valahogy :D Semmi tünetem nincs, max az, hogy már nem az egész mellem fáj, hanem csak a mellbimbóm, és lehet hülyének fogtok nézni de úgy feszül a bimbóm és "ki van fényesedve", mint amikor feszül a bőr. Érdekes, ilyet még nem tapasztaltam, valamint fehér folyásom van, sűrűbb. Ezen kívül esténként néha rámjön ilyen "hasfájós-mindjárt megjön" érzés. De még nem barnázok, ez jó jel, mert mensi előtt már kb 3 nappal szoktam, ja és pattim sincs, és idegbeteg se vagyok :D :D Remélem ezek jó jelek :) Nálatok mizu? Hányadik dpon vagytok, mikor teszteltek??
38/42 A kérdező kommentje:
én ma is egy negatívat teszteltem, már nem is reménykedek :( azért remélem nektek sikerül, szurkolok!
2014. okt. 30. 21:15
39/42 anonim válasza:
1-es vagyok. Holnap, 16.dpo-n tesztelek. MÉg nem jött meg, de mensis érzésem van és naponta többször hányingerem.
40/42 A kérdező kommentje:
én ma reggel teszteltem újra, negatív lett. Ma kéne megjönnie, mindig pontos a mensim, de egyenlőre még nem jött meg, de érzem hogy meg fog :( írjatok hogy mi van veletek lányok, kíváncsi vagyok, remélem sokatoknak sikerült a babó! :)
2014. nov. 1. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!