Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 31-ére/elsejére?...

Ki nem várja 31-ére/elsejére? Izgulunk együtt?

Figyelt kérdés
Elsejére nem várom, már alig bírom visszafogni magam, hogy teszteljek. Ti mivel győzitek meg magatokat, hogy várjatok a teszteléssel?
2014. okt. 27. 20:56
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Hehe, utolsó, készen vagy :) Remélem lesz pozi teszted minél előbb!! Majd írj mindenképpen. Tüneteid vannak/voltak??
2014. okt. 27. 22:03
 12/42 anonim ***** válasza:

9es hozzászólás vagyok:)

én feltankoltam az olcsó tesztből,ezért nem kell spórolnom.drágább is van itthon,hogy ha bizonytalan lenne az eredmény akkor jöhet a "B" terv.rafkós vagyok mi?!:)))))

amúgy nem sok tünetem van,nincs mensi érzésem,csak a mellem fáj kb 2napja

persze simán lehet hogy nem terhes vagyok csak megcsináltam magam ezzel a palástfűtea ivással és sikerült úgy kitolnom a mensim hogy évekig nem jön meg többet.csak viccelek:))))

J.voltam

2014. okt. 27. 22:18
 13/42 anonim válasza:
Helló! Új vagyok! Én 2O-ra NEM vártam és 22-én teszteltem ami negatív volt (csak azért csináltam, mert egy hosszabb repülésem volt aznap, átszállással és nem akartam terhesen a kapukon mászkálni..). Na szóval, még mindig nem jött meg, pedig max 33 napra eddig mindig megjött. Most várok hétfőig (november 3), mert akkor már elvileg mindenféleképp ki kellene h mutassa. Augusztusban 42. napon is még negatív volt, utána meg is jött, de kiderült, h az vetélés. Pedig 2 fajta teszttel teszteltem. A vérvétel a "3. napon" több mint 1OOO Hcg-t mutatott. Szóval kivárom most is, meg később tesztelek. Lehet inkább vérvétellel- az a tuti. Mi másfél éve próbálkozunk. Eddig egy vetélés (vagy mi volt az az augusztusi...). Masni
2014. okt. 27. 22:29
 14/42 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Masni kitartás!a türelem ilyenkor a legnehezebb.

Nekem 0 türelmem van sajnos,ehhez legalábbis:)

Most teszteltem!Negatív!25.ciklus nap!10.Dpo!

Még semmi jele a mensinek!Holnap folyt.köv.:))

J.

2014. okt. 28. 07:35
 15/42 anonim ***** válasza:
sziasztok én 30-re nem várom tegnap teszteltem délutániból egy negatívat. Ez a 4-dik hónapunk és már türelmetlen vagyok. Nagyon várjuk a picit.
2014. okt. 28. 08:28
 16/42 anonim ***** válasza:
sziasztok! Én 31-re nem várom, 10. DPO. Persze ma reggel már nem bírtam tesztelés nélkül. Negatív. Hiába a józan ész, annyira jó lenne látni a két csíkot már. K
2014. okt. 28. 08:33
 17/42 anonim ***** válasza:
15 vagyok ez a görbém ha értetek hozza, adtok véleményt, 26 naposak a ciklusaim. [link]
2014. okt. 28. 08:35
 18/42 A kérdező kommentje:
én se bírtam megállni, és teszteltem reggel, persze negatív lett :( tudom, hogy korai volt még a 10. dpo-n, de olyan rossz érzés csak egy csíkot látni :(
2014. okt. 28. 09:10
 19/42 A kérdező kommentje:
15ös: szerintem jó a hőgörbéd, szép magas a hőd, és jókor voltatok együtt, ebből még bármi lehet, ne add fel! :)
2014. okt. 28. 09:11
 20/42 A kérdező kommentje:
lányok, most megnéztem napfényben a tesztem, és mintha lenne rajta egy nagyon halvány csíkocska, de szürkésnek tűnik és még élőben is alig látni, szóval képet se tudok csinálni róla. ez csak száradási csík ugye?
2014. okt. 28. 10:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!