Ki nem várja 31-ére/elsejére? Izgulunk együtt?
Jól van,látom összegyűlt itt az öszes tesztkirálylány:)))
Velem az élen:)10.dpo-n teszteltünk ma a legtöbben,akkor tényleg együtt izgulhatunk...
Amúgy nekem semmi tünet:(de semmi.már a cicim se fáj.
Mensi előtt 1 héttel szokott...nem értem.babásan is kéne érezni
vmit,nem?
J.
Nekem sincs semmi tüntetem, csak annyi, hogy fáj a derekam, meg görcsölget a hasam, de ez nem hiszem, hogy tünetnek számítana, mert állandóan fáj a derekam és göcsöl a hasam. Viszont a melleim nem fájnak, pedig mensi előtt egy héttel már szoktak. Furcsa.
Amúgy újra megnéztem a tesztet és már nem látok rajta semmit. Kezdek megőrülni azt hiszem, és csak odaképzeltem. Pedig esküszöm, hogy láttam valamit!
Beszállok hozzátok:)
Ma vagyok a 30. napon, ez az első clostys hónapunk, tavaly augusztus óta próbálkozunk aktívan, előtte meg ha jön akkor jöjjön, annyira nem figyeltünk alapon voltunk.
Elvileg hétfőre nem vártam, de volt már 35 napos ciklusom is, bár inkább a 28-29 szokott az általános lenni.
Nem tudom van e tünetem. Mensi előtt úgy egy héttel a melleim nagyon nehezek szoktak lenni és fáj ha nincs rajtam melltartó vagy szűkebb ruha az elmúlik mire megjön. Most ez kimaradt, viszont mintha érzékenyebbek lennének a melleim. Illetve a hasam fájdogált egész hónapban, bár amúgy is hasfájós vagyok. Péntek este annyira belenyilalt a fájdalom, hogy le kellett üljek picit.
Gratulálok a babához utolsó!
Ez a mai tesztem, ha érdekel titeket, mintha látnék rajta egy halvány csíkot, de nem merem beleélni magam :(
Masni vagyok: nekem augusztusban így nézett ki a pozim:
Amikor belemàrtottam a pisibe AZONNAL megjelent a két csík. 25ös érzékenységű tesz, másnap vérvétel 1470 HCG. Csodalom, h ilyen halvány volt- új korában is. Ugyh ha halvanyan látszik, akk lehet h van valami.....
P.s. Alig bírom én is kivárni a jövő hétfőt. Lehet csalok és hétvégén megpróbálom.:) Elvileg az már a 46. nap.
Még mindig Masni:
a tüneteim:
- derékfájás (eddig soha)
- mellem SEMMI (mensi előtt pár nappal mindig feszültek- mikor a kép készült akkor a mellbimbóm "megváltozott", most semmi)
- alhasi szurka
- néha érzem, h vannak petefészkeim- eddig soha
- hatalmas herpesz az ajkamon- eddig soha
- megnövekedett mirigy a nyakamon (az állkapcsomnál- mintha a bölcsességfogam alatt lenne)- eddig soha- lehet ezért nem jön meg????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!