Ki nem várja 31-ére/elsejére? Izgulunk együtt?
Figyelt kérdés
Elsejére nem várom, már alig bírom visszafogni magam, hogy teszteljek. Ti mivel győzitek meg magatokat, hogy várjatok a teszteléssel?2014. okt. 27. 20:56
1/42 anonim válasza:
Szia. Én is 31/1-re nem várom... Mindenképp várni fogok a teszteléssel vasárnapig tuti. Azzal veszem rá magam, hogy az első két sikertelen hónap/izgulás/kora-felesleges tesztelés rábír arra, hogy nem akarok megint csalódni. Jó, akkor is fogok egy kicsit, ha megjön, de egy negatív teszt rosszabb. Te érzel valamit? Nekem ma reggel óta szurkál az alhasam, ha hirtelen felállok, akkor megszédülök és erősebben bele is szúr egyet valamelyik petefészkembe + a melleim nagyon fájnak, bár az már peteérés óta.
2/42 A kérdező kommentje:
a melleim fájtak eddig, de ma már nem, fáradékony vagyok, szúr és görcsöl az alhasam, és irritáltabb/"hisztisebb" vagyok, mint lenni szoktam, de ezek simán lehetnek csak annak a tünetei, hogy meg fog jönni :(
2014. okt. 27. 21:15
3/42 anonim válasza:
Igen, sajnos azt mondják, ugyanazok a tünetek :) Én is próbálom figyelni, hogy ez a hasszurka nem is olyan mint a mensis hasszuka :D De szerintem felesleges is ennyire figyelgetni, előbb utóbb kiderül. Csak hát jó lenne, ha ez a hét gyorsabban telne :)
4/42 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha már szombat vagy vasárnap lenne, olyan rossz ez a várakozás :( Amúgy is olyan türelmetlen vagyok... Feltalálhatnának már egy tesztet, ami azonnal kimutatja aktus után, hogy lesz-e belőle baba :D
2014. okt. 27. 21:25
5/42 anonim válasza:
Hát igen :) Ti mióta próbálkoztok a bébivel?
6/42 A kérdező kommentje:
Első hónapunk még csak :) Szóval csoda lenne, ha már most sikerülne, de ki tudja :)
2014. okt. 27. 21:29
7/42 anonim válasza:
Akkor szorítok. Nekünk a harmadik, bár én tuti biztos voltam benne, hogy nekünk már első hónapban sikerülni fog. Sajnos nem így lett. Nemrég olvastam Czeizel könyvében, hogy az első hónapban 20 %, másodikban negyvenvalamennyi, harmadikban pedig 50 % esély van a teherbeesésre egészséges párok esetében. Szóval én most bizakodok :)
8/42 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked, remélem sikerül :) Majd írj ha teszteltél, hogy mi lett! :)
2014. okt. 27. 21:58
9/42 anonim válasza:
Sziasztok!Csatlakozom!Habár én nem tudom mikorra nem várom,mert összevissza ciklusaim vannak.
26-21-23naposak voltak utolsó 3alkalommal
Most ittam palástfűteát 1hétig,hogy kitoljam a mensit
most vagyok a 24.napon és még nem jött meg :)))
Holnaptól vadul tesztelek amíg meg nem jön,vagy amíg pozitív nem lesz:))))
türelmetlen fajta vagyok:)
sok sikert lányok!!!
10/42 A kérdező kommentje:
Sok sikert neked is! Remélem összejön a babó! :)
2014. okt. 27. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!