9-10. dpo-sok, izgulunk együtt? Mikor teszteltek?
Figyelt kérdés
2014. aug. 18. 10:53
2/7 A kérdező kommentje:
10-sel? nekem csak 25-ös tesztem van itthon, én pénteken gondoltam :(
2014. aug. 18. 12:55
3/7 anonim válasza:
21-re nem várom. Már nagyon izgulunk! Talán holnap tesztelek egyet. Nektek van valami tünet? Nekem semmi, hacsak nem az, hogy mensis tüneteim sincsenek. Ilyenkor már rég érzékeny a mellem és a bőröm, de most semmi.
4/7 A kérdező kommentje:
mellbimbóm érzékeny, és már 5 napja "mindjártmegjön" érzés, ti mértek hőt?
2014. aug. 18. 15:00
5/7 anonim válasza:
3-mas vagyok. Nem mérek, mert tudom, hogy azt nagyon túlidegeskedném. Próbálom az időre és a természetre bízni a dolgokat. :)
6/7 anonim válasza:
1-es vagyok. Van mindkét tesztem itthon. :)
Nem mérem a hőm, igazából nem akarok rágörcsölni. Még csak ez az első próbálkozós hónap a kistesó projekten. Petefészek szurkálást érzek, nemsokára kiderül, hogy baba vagy mensi miatt...
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Ma van a nem várt..nem is jött eddig de a 25ös tesztem nega. Hányadik dpo azt nem tudom :D tünetekből pocakszurka jutott most, de nem mondanám görcsnek. :) reménykedek még!!
Nálatok mi a szitu? Teszt volt ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!