Ebből lehet gyerek?
10: Nekem a 9. napon van peteérésem, kb. mensi után másfél nappal szoktam érezni a nagy szexuális vágyat és a peteérési jeleket. Az aktus után pedig 2-3 napig élnek még a petevezetékben a spermiumok. Szóval de, a fogamzásra legalkalmasabb időpontban volt az együttlét.
A mensi pedig nem nem tudjuk, ennél a lánynál milyen hosszú, tehát hogy a mensi után 2-3 nappal, az nála a ciklus hanyadik napja!
Istenem, emiatt be ne vegyen esemény utánit.. Én ezer meg egyszer csináltam óvszer nélkül, és nem lettem terhes..
-max a mázlin múlott vagy esetleg meddo vagy csak még nem tudsz róla !
Bár arra figyeltünk mindig, hogy ha már elment egyszer akkor menjen el pisilni, hogy kimenjen a hugycsőből a maradék, valamint lemosta kívülről.
-ez sem 100% ám !
Mondjuk levegővel érintkezve úgyis meghalnak a kis drágák :D
--ja pár óra múlva ....
Ja és nem volt peteérése a lánynak, mert az a ciklus 14. napja körül történik, ő meg még nem tartott ott.
--istenem h mennyire nem ismered a női ciklust !
soha nem pont a 14ik napon van !!
menj át a gyerekvállalás teherbe esés részre és olvasgasd am meg extra jó szexnél simán lehet soron kívüli ovuláció !
(Gondolom 5 nap menstruáció + 2-3 nap?)
Szóval no para, nem lesz terhes! Nem beszélve arról, hogy egy negyedik adag spermának mennyivel kevesebb a fogamzóképes spermatartalma, hát még az előváladéknak..
- bőven elég egy picikének célba érni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!