Ebből lehet gyerek?
"Továbbá a barátnőmnek nem volt orgazmusa, miközben csináltam."
A teherbeeséshez az égvilágon semmi köze, de annyi kiderül belőle, hogy béna vagy az ágyban.
"Továbbá a barátnőmnek nem volt orgazmusa"
Ha szerinted a teherbeesés függ a női orgazmustól, akkor nagy baj van a fejedben...
Négy menetet nyomtatok, de a nődnek nem volt orgazmusa??? :-D
Ettől függetlenül simán lehet terhes! Csak egy csomag gumitok volt (3db)??? Ezért volt a 4.gumi nélkül??? :-)
Legközelebb családi kiszerelést vegyetek gumiból!!!
ja ja van 12db os kiszerelés is :-)))
am meg lehet h a 4ik nél nem volt orgazmusa
hmm megjegyzés: egy jó szeretkezés extra ovulációt okozhat, és ez független attól h éppen hol tart a ciklusa a nőnek ...
Igen, okozhat, de ez elhanyagolható tényező azzal szemben, hogy ha sperma jut a hüvelybe, akkor fennáll a terhesség veszélye.
Gondolom nem egy laboratóriumban történt a dolog egy orvoscsoport felügyelete mellett, akik szimultán mérték a peteérést és a hormonszintet.
Ez esetben minden védekezés nélküli együttlét potenciális terhességet jelent.
A lánynak pont most van peteérése. szóval a fogamzás majdnem biztos. (Még úgy lehet csökkenteni az esélyeket, ha többedik ejakulátumról van szó, de ilyenkor mosakodni kellett volna előtte. Mivel rajtad maradtak az előző ejakulátumok is, ezért nem sokat számít, hogy hányadik volt.)
De: az első hónapban elmegy a fogantatások 70%-a. Szóval no para!
Istenem, emiatt be ne vegyen esemény utánit.. Én ezer meg egyszer csináltam óvszer nélkül, és nem lettem terhes.. Bár arra figyeltünk mindig, hogy ha már elment egyszer akkor menjen el pisilni, hogy kimenjen a hugycsőből a maradék, valamint lemosta kívülről. Mondjuk levegővel érintkezve úgyis meghalnak a kis drágák :D Ja és nem volt peteérése a lánynak, mert az a ciklus 14. napja körül történik, ő meg még nem tartott ott. (Gondolom 5 nap menstruáció + 2-3 nap?)
Szóval no para, nem lesz terhes! Nem beszélve arról, hogy egy negyedik adag spermának mennyivel kevesebb a fogamzóképes spermatartalma, hát még az előváladéknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!