Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? Remélem,...

Lehetek terhes? Remélem, részletek lent

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy 28 éves nő vagyok, és a pasim 26. Már szeretnék teherbe esni, de a pasim nem akarja. Mindig óvszerrel szeretkezünk. Az este azonban, miután elélvezett az óvszerbe, kiment tusolni, addig én az óvszerből befolyattam a hüvelyembe a spermáját. Kicsit bentebb nyomkodtam az ujjammal. Hátha teherbe esek. szerintetek ?

2014. aug. 4. 10:52
 71/93 anonim ***** válasza:
100%

nem tanácsnak szántam..

te nagyon gonosz ember lehetsz.

Remélem vissza kapod majd az élettől ezt a mocsokságot!

2014. aug. 14. 12:07
 72/93 Paraszt_Mári ***** válasza:
100%
neked nem gyerekre van szükséged hanem egy Pszichológusra
2014. aug. 14. 12:13
 73/93 anonim ***** válasza:
100%

Jól olvasom, amit írtál Kérdező?????? :O Azt hittem lefordulok a székemről!!! Valaki nem tudna ennek a nőszemélynek egy sürgős elmeorvosi segítséget nyújtani, mert már beteges, amit itt művel!!!

Ha tényleg terhes vagy, én csak azt a szerencsétlen gyereket fogom sajnálni, aki minden hülyeséged áldozata lesz!!

Fordulj szerintem orvoshoz de sürgősen, mert a végén már menthetetlen leszel!!!

2014. aug. 14. 12:17
 74/93 anonim ***** válasza:
100%
Minden felmerülő ötletre további provokatív beszólás a válasz, ezek után szerintem röhögve ül a gép elött és olvasgatja a kommenteket
2014. aug. 14. 12:53
 75/93 anonim ***** válasza:
100%
Ja mellesleg borzasztó élénk a fantáziád, és jól reagálsz a feldobott labdákra. Javaslom írj könyvet, azt többen olvassák, és még jól is kereshetsz vele. :)
2014. aug. 14. 13:03
 76/93 A kérdező kommentje:
Járok pszichológushoz, de azt mondta, hogy erősítsem meg a barátomban a vágyat az apaságra. ezt találtam ki, a pszichológusomnak sem tetszett. viszont nem hülyézett le mint ti
2014. aug. 14. 13:56
 77/93 anonim ***** válasza:
100%

Jól van...

remélem kiszórakoztad magad és jókat nevettél de sztm. már uncsi vagy

2014. aug. 14. 14:19
 78/93 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor szégyellem, hogy nő vagyok.
2014. aug. 23. 21:30
 79/93 A kérdező kommentje:
mert,?
2014. aug. 23. 21:39
 80/93 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem meg mire varsz valaszt. A feltett kerdesed mar te magad megvalaszoltad.

Hogy kozold az apukaval? Mondjuk ele tolod a terhessegi tesztet es elmondod neki, hogy a ket csik mit jelent. Apropo ket csik....tudnal feltenni egy pozi tesztet? Gondolom eltetted ;) Ha nem sincs baj a csik csak erosebb lesz az ido mulasaval, most egy nagyon szep ket csikkal orvendeztethetnel meg minket :)

2014. aug. 23. 21:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!